Σαλόνι με αποξηραμένα λουλούδια
Πείτε «ναι» σε DIY κατασκευές/Φωτογραφία: Shutterstock
DECO TREND

Η τάση στη διακόσμηση που θέλει τα αποξηραμένα λουλούδια να κοσμούν τους τοίχους του σπιτιού


Τα λουλούδια και τα φυτά έχουν τον τρόπο να δίνουν χρώματα, ομορφιά και ζωή στους χώρους του σπιτιού μας.

Βέβαια, ακόμα και τα αποξηραμένα λουλούδια μπορούν να κοσμήσουν μοναδικά και να εξασφαλίσουν ξεχωριστό vibe στην διακόσμηση του σπιτιού μας. Αν είσαι λάτρης των φυτών, αλλά δεν μπορείς (ή δεν θέλεις) να έχεις στο νου σου το πότισμα στις γλάστρες και την αλλαγή του νερού στα βάζα, τότε το νέο trend έρχεται να δώσει χρώμα και στιλ στο σπίτι σου και συγκεκριμένα στον άδειο τοίχο σου.

Το νέο home décor trend κυριαρχεί στο Instagram τον τελευταίο καιρό και προτείνει να τοποθετήσουμε αποξηραμένα λουλούδια στον τοίχο του σπιτιού μας. Είναι εξαιρετικά δημιουργικό να αποξηράνεις μόνη σου τα λουλούδια και να τα τοποθετήσεις στον τοίχο. Είτε αυτός θα είναι στο υπνοδωμάτιο, στο σαλόνι, το χολ ή την κουζίνα.

Τα αποξηραμένα λουλούδια λοιπόν κάνουν comeback στην διακόσμηση του σπιτιού στην πιο σικ και στιλάτη εκδοχή τους και ομορφαίνουν τους άδειους τοίχους του σπιτιού.

Η νέα τάση στην διακόσμηση ξυπνάει το δημιουργικό πνεύμα που όλοι κρύβουμε μέσα μας και δίνει χαρακτήρα στους κενούς τοίχους του σπιτιού μας. Με εύκολες και γρήγορες κινήσεις, κόλλησε όσα φυτά επιθυμείς, ανάλογα το χρώμα και το είδος του λουλουδιού που σου αρέσει, και αφιέρωσε χρόνο σε μια κατασκευή που θα είναι δικής σου επιμέλειας.

Δες τις παρακάτω φωτογραφίες και πάρε ιδέες:

SHARE