Σαλόνι σπιτιού
Η νέα τάση στην διακόσμηση/Φωτογραφία: Shutterstock
ΗΟΜΕ TREND

Huggy Chair: H νέα τάση στη διακόσμηση έχει την αίσθηση της αγκαλιάς


Όσο εντυπωσιακό κι αν είναι το design ενός επίπλου, αν είναι άβολο και κουραστικό για το σώμα, δεν μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες χαλάρωσης σε ένα σπίτι.

Και η άνεση στον χώρο μας είναι η πρώτη προτεραιότητα καθώς πλέον μένουμε πολλές ώρες στο σπίτι λόγω της πανδημίας.

Υπάρχει ένα design item που αυτή τη σεζόν έχει δυναμική παρουσία στην διακόσμηση του σπιτιού και κάνει τις ώρες που βρίσκεστε στο σπίτι πραγματικά ξεκούραστες και χαλαρές. Ο λόγος για την «Huggy Chair», η οποία έχει πάρει το όνομά της από την λέξη «hug» που σημαίνει αγκαλιά.

Η στιλάτη πολυθρόνα γίνεται αντικείμενο λατρείας από τους deco lovers και την βλέπουμε στα πιο μοντέρνα και στιλάτα σπίτια. Η «Huggy Chair» την συναντάμε παντού στο Instagram να καταλαμβάνει θέση στο σαλόνι, αλλά και στην κρεβατοκάμαρα.

Εχει την αίσθηση της αγκαλιάς και είναι πολύ άνετη. Το μίνιμαλ design της, την καθιστά ένα έπιπλο με διαχρονική αξία.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες και αντλήστε έμπνευση:

Tα τελευταία χρόνια, το interior design έχει εστιάσει στην κάλυψη των σωματικών και ψυχικών αναγκών μας, προτείνοντας πρακτικές και έξυπνες λύσεις με γνώμονα την χαλάρωση και ξεκούραση του σώματος.

Η αναπαυτική «Huggy Chair» θα σε κάνει να ξεχάσεις την μοναξιά σου (αν είσαι single) και οι βραχίονές της θα σου δώσουν την αίσθηση της αγκαλιάς.

SHARE