Φωτογραφία: Shutterstock

Τα design αντικείμενα που θα αναβαθμίσουν το μικρό μπάνιο -Κάνουν τον χώρο λειτουργικό και στιλάτο

Αν θέλετε να οργανώσετε -αλλά και να ομορφύνετε το μπάνιο σας, σας έχουμε τη λύση.

Με μια έρευνα ανακαλύψαμε 5 items τα οποία αφενός θα οργανώσουν τον χώρο σας, αφετέρου θα τον κάνουν πιο στιλάτο. Από μια ξύλινη ραφιέρα, μέχρι τα κουτιά αποθήκευσης και τα βαζάκια για τις οδοντόβουρτσές σας, υπάρχουν προϊόντα που άπαξ και τα προσθέσετε στο μπάνιο σας θα αλλάξει ο τρόπος που θα κινήστε στον χώρο.

Κι αν ο λόγος που δεν ανανεώνετε το μπάνιο σας ακόμη είναι οικονομικός, τα προϊόντα που συγκεντρώσαμε δεν θα σας κοστίσουν περισσότερα από 100 ευρώ. Συνολικά θα σας κοστίσουν 94 ευρώ και 86 λεπτά.

Όλα τα προϊόντα που επιλέξαμε θα σας λύσουν τα χέρια, θα οργανώσουν τα πράγματά σας, τα οποία πιάνουν χώρο στο μπάνιο σας και επιπλέον θα μπορέσετε να τα πάρετε, ακόμη κι αν το μπάνιο σας είναι μικρό.

5 items που θα οργανώσουν και θα ομορφύνουν το μικρό μπάνιο

Γωνιακό ράφι/ ΙΚΕΑ, Δείτε εδώ

Μπορείτε να τοποθετήσετε το ράφι σε μια γωνιά του μπάνιου εξοικονομώντας έτσι χώρο και αξιοποιώντας μια «νεκρή γωνία». Μπορείτε επάνω να τοποθετήσετε πετσέτες, κουτιά αποθήκευσης, και προϊόντα όπως κρέμες και σαπούνια. Κοστίζει 29,99 ευρώ.

Καλάθι με ύφασμα/ Zara, Δείτε εδώ

Στο καλάθι αυτό μπορείτε να βάλετε πετσέτες χειρός ή και προϊόντα ομορφιάς που πιάνουν χώρο πάνω στον νιπτήρα σας. Τοποθετήστε το πάνω στη γωνιακή ραφιέρα και απογειώστε το design του χώρου. Κοστίζει 9,99 ευρώ.

Καλάθι απλύτων / Leroy Merlyn, Δείτε εδώ

Το καλάθι απλύτων είναι μια πρακτική και χρήσιμη λύση για να τακτοποιήσετε και παράλληλα να διακοσμήσετε το χώρο σας εύκολα και οικονομικά. Έχει επένδυση, η οποία αποτρέπει την απορρόφηση μυρωδιών και υγρασίας διατηρώντας σωστή υγιεινή στο μπάνιο σας. Κοστίζει 18,39 ευρώ.

Εταζέρα/ Praktiker, Δείτε εδώ

Με 3 ράφια και κατασκευασμένη από μέταλλο και bamboo, η εταζέρα είναι ιδανική για να την τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε χώρο της προτίμησής σας και να διατηρήσετε οργανωμένα τα αντικείμενά σας, στο μπάνιο. Μπορείτε να την βιδώσετε στη ντουζιέρα για τα σαπούνια σας. Κοστίζει 27,50 ευρώ.

Κεραμικό ποτήρι, H&M Home/ Δείτε εδώ

Το κεραμικό ποτήρι για τις οδοντόβουρτσες με ματ ανάγλυφη όψη θα δώσει τύπου στο μπάνιο σας και θα βάλει τέλος στην ακαταστασία. Είναι χαριτωμένο με μοντέρνο καμπυλωτό σχέδιο και σε υπέροχη γήινη απόχρωση. Κοστίζει 8,99 ευρώ.