Φωτογραφία: H&M Home
Φωτογραφία: H&M Home
25|02|2024 09:00
SHARE
DESIGN

Ο καθρέπτης από τα H&M Home που μοιάζει με έργο τέχνης -Θα απογειώσει τη διακόσμηση του σπιτιού σας


Ένα καλαίσθητο design item, όπως για παράδειγμα ένας μοντέρνος καθρέπτης μπορεί να απογειώσει τη διακόσμηση του σπιτιού.

Ολοένα και περισσότερο βλέπουμε την Τέχνη να εμπνέει τον χώρο του design, με περισσότερα έπιπλα να μοιάζουν με έργα τέχνης που ξεπήδησαν από κάποιο μουσείο.

Έπιπλα και διακοσμητικά μπορούν να απογειώσουν το design του σπιτιού σας και ανάλογα το γούστο σας, μπορείτε να βρείτε στην αγορά από μοντέρνα κομμάτια που μπορείτε να προσαρμόσετε στα δικά σας μέτρα, μέχρι vintage και πιο ιδιαίτερα items που «σπάνε» τον μινιμαλισμό.

Κάνοντας μια έρευνα καθρέπτες, ανακαλύψαμε ένα μοναδικό κομμάτι από τα καταστήματα H&M Home το οποίο μοιάζει σαν να είναι έκθεμα μουσείου σύγχρονης τέχνης.

Ο καθρέπτης που μοιάζει με έκθεμα μουσείου

Αυτός ο καθρέπτης από τα H&M Home είναι ιδανικός αν ψάχνετε κάποιο item που θα δώσει προσωπικότητα στον χώρο σας. Συνδυάζοντας τη μοναδικότητα και τη χρηστικότητα, ο καθρέπτης που ανακαλύψαμε θα δώσει τύπο στον χώρο σας και μια ανεπαίσθητη πινελιά αρχαίας Ελλάδας.

Πρόκειται για έναν μικρό στρογγυλό καθρέπτη σε κεραμική βάση με όψη πέτρας ή μάρμαρου, τον οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε πάνω σε σιφονιέρα ή το ξύλινο κομοδίνο σας.

Έχει ιδιαίτερο σχήμα εμπνευσμένο από την όψη σπασμένης πέτρας, είναι χρηστικός και σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων των καλεσμένων σας.


Δείτε τον εδώSHARE