Πώς τρεις αρχιτέκτονες μεταμόρφωσαν το ίδιο υπόγειο με διαφορετικό τρόπο -Δείτε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα

Τα σπίτια που διαθέτουν επιπλέον, αχρησιμοποίητο χώρο στο υπόγειο είναι σαν να έχουν ένα «έργο ανακαίνισης» που περιμένει να ξεκινήσει.

Η αποπεράτωση ενός υπογείου για τη δημιουργία ενός επιπλέον δωματίου μπορεί να αυξήσει την αξία ενός σπιτιού και να προσφέρει χώρο για ενοικιαστές, συγγενείς και φίλους. Αλλά το φινίρισμα ενός υπογείου απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό και τις σωστές επιλογές βελτίωσης.

Το κορυφαίο περιοδικό Architectural Digest έδωσε σε τρεις αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων μια φωτογραφία από το ίδιο υπόγειο χώρο και στη συνέχεια ζήτησαν από τον καθένα να δημιουργήσει ένα σχέδιο για αυτό με το ιδιαίτερο στιλ του, όπως τους αρέσει.

Τρεις καλλιτέχνες, ένας καμβάς, που ο καθένας φέρνει κάτι διαφορετικό στον χώρο. Δείτε ποιος σχεδιαστής πλησιάζει περισσότερο στη δημιουργία ενός υπόγειου χώρου που θα σας άρεσε να κάθεστε με τις ώρες.

Δείτε πως τρεις αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων μεταμόρφωσαν διαφορετικά ένα υπόγειο:

Οι αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων Sasha Bikoff, Becky Carter και Courtney McLeod δημιούργησαν ένα σχέδιο με το δικό τους ιδιαίτερο στιλ, όπως τους αρέσει, χωρίς περιορισμούς.

Ποιος σχεδιαστής έρχεται πιο κοντά στο να δημιουργήσει το υπόγειο στέκι των ονείρων σας;