Κουζίνα διαμερίσματος με λευκά ντουλάπια, φωτιστικά, φυτό, σκαμπό
Τα ντουλάπια δεν είναι το μοναδικό μέσο αποθήκευσης/ Φωτογραφία: Unsplash/ Christian Mackie
ΙΔΕΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Εξοικονομήστε χώρο σε κουζίνα και μπάνιο -Ενας διαφορετικός τρόπος αποθήκευσης που κερδίζει έδαφος


Κανόνες στη διακόσμηση δεν υπάρχουν -μόνο ιδέες. Εφαρμόζουμε αυτές που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής μας, στα τετραγωνικά του σπιτιού μας, στις ανάγκες μας.

Κάνοντας μια περιήγηση στα διαμερίσματα του εξωτερικού, μέσα από φωτογραφίες, βλέπουμε διαρκώς ότι η οργάνωση των αντικείμενων στο χώρο έχει περάσει σε μια νέα εποχή. Τα αντικείμενα δεν κρύβονται μέσα σε ντουλάπια και συρτάρια -γίνονται μέρος της διακόσμησης του χώρου. Η αξία τους αναβαθμίζεται. Ο ρόλος τους γίνεται ακόμα πιο σημαντικός. Σαν να έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να τους δείξουμε ακόμα περισσότερο την εκτίμησή μας.

Τα ανοιχτά ράφια είναι τα «νέα ντουλάπια» και αυτός ο τρόπος οργάνωσης των αντικειμένων κερδίζει διαρκώς έδαφος στο εξωτερικό, ιδίως στην κουζίνα και το μπάνιο. Οπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, τα ράφια δίνουν μια εντελώς νέα διάσταση στην τακτοποίηση του χώρου.

Αν τα αντικείμενα αποθηκεύονται σε καλαίσθητα δοχεία, καλάθια, κουτιά, αν μεταξύ τους υπάρχει ομοιομορφία, τότε το διακοσμητικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Συγκεντρώσαμε φωτογραφίες που ίσως σας βάλουν σε διαδικασία να τολμήσετε αυτήν την αλλαγή. Ξέρουμε, βέβαια, ότι ίσως να υπάρχουν δεύτερες σκέψεις: «Μήπως τα αντικείμενα σκονιστούν γρήγορα;», «Μήπως δημιουργηθεί γρήγορα συνωστισμός αντικειμένων;». Ομως, αξίζει να τολμήσετε την εφαρμογή αυτής της ιδέας, χωρίς να «καταργήσετε» τα ντουλάπια που ήδη υπάρχουν.

Προσθέστε ένα ακόμα ράφι στο χώρο και δείτε την διαφορά.

Στο μπάνιο

Στην κουζίνα

SHARE