Zara Home
Zara Home
ZARA HOME

6 design εργαλεία για την κουζίνα από την ολοκαίνουρια συλλογή των Zara Home -Για τους λάτρεις της μίνιμαλ αισθητικής


Στην καρδιά της κουζίνας, το δημιουργικό εργαστήρι του σπιτιού, το μεράκι έχει τον πρώτο λόγο.

Γεύσεις και αρώματα ανακατεύονται και γίνονται εικόνες και συναισθήματα.

Μπαίνουν στα πιάτα και αλλάζουν τις μέρες μας. Μέχρι, όμως, να συμβεί αυτό ακολουθείται μια διαδικασία που δεν αφήνει αλώβητη την εικόνα της κουζίνας μας.

Η ακαταστασία σε συνδυασμό με μαγειρικά σκεύη και αξεσουάρ χαμηλής αισθητικής, που έχουν αφεθεί στη φθορά του χρόνου, δημιουργούν μια εικόνα στην κουζίνα που δεν μας παροτρύνει να αφιερώνουμε πολλές ώρες σε αυτή.

Στην ολοκαίνουρια συλλογή των Zara Home για την κουζίνα, που περιλαμβάνει μαγειρικά σκεύη (κατσαρόλες, τηγάνια, μπολ, ταψιά), εργαλεία κουζίνας (όπως επιφάνεια κοπής, μαχαίρια, σουρωτήρια, σπάτουλες), και αξεσουάρ -από ύφασμα- (που την ντύνουν, όπως μαξιλάρια, πετσέτες, γάντια, ποδιές) ο μινιμαλισμός αποθεώνεται.

Οι γήινες αποχρώσεις και η καθαρότητα που εκπέμπουν, εξαφανίζουν την αίσθηση ακαταστασίας και δημιουργούν ένα ζεστό περιβάλλον, το οποίο θα σας προκαλέσει να δημιουργήσετε γευστικές αναμνήσεις που θα κρατήσουν για πάντα.

Πριν την έναρξη της νέας σεζόν, τα Zara Home θέλουν να αλλάξουν την αισθητική της κουζίνας μας, με τις μίνιμαλ προτάσεις τους.

Ακολουθούν 6 design εργαλεία που θέλουν να γίνουν μέρος της καθημερινότητάς σας.

Ζara Home
Ζara Home
Ζara Home
Ζara Home
Ζara Home
Ζara Home
Zara Home
Zara Home
Zara Home
Zara Home
Ζara Home
Ζara Home