Δωμάτιο με φυτά
Δημιουργήστε έναν χώρο απόλυτης ευφορίας μέσα στο σπίτι/ Φωτογραφία: Unsplash/Thuan Pham
PINTEREST 100 REPORT

Garden Room: Το πιο relaxing home trend για το 2020 -Yπόσχεται να αναζωογονήσει το σπίτι


Η φύση ξέρει πάντα τον πιο σύντομο δρόμο για να βγούμε από τα αδιέξοδα της καθημερινότητας.

Με ένα της άγγιγμα ξέρει να ηρεμεί το μυαλό, να ξεκουράζει το σώμα, να απελευθερώνει το στρες. Αυτό το άγγιγμα θέλουμε στην κάθε μας μέρα το 2020 και αυτό θα επιδιώξουμε με κάθε τρόπο.

Τα interior trends του 2020 εκφράζουν την έντονη παρουσία της και έχουν σκοπό να βελτιώσουν την ποιότητα της καθημερινότητάς μας στο σπίτι, ανεβάζοντας την ψυχολογία μας.

Το Pinterest είναι ένας δείκτης που αντανακλά προτιμήσεις, ανάγκες και επιθυμίες του σύγχρονου ανθρώπου. Οι αναζητήσεις των χρηστών δημιουργούν τάσεις που γρήγορα αποκτούν έντονη παρουσία στην καθημερινότητά μας. Το 2020, σύμφωνα με το Pinterest 100 report, το σπίτι αποκτά τον δικό του «κήπο». Οχι στον εξωτερικό, αλλά στον εσωτερικό του χώρο.

«Garden Room»: H τάση αυτή δηλώνει ό,τι ακριβώς και το όνομά της: ένα δωμάτιο γεμάτο φυτά. Πολλά φυτά (σσ. Εδώ, σίγουρα δεν εφαρμόζεται ο κανόνας «Less is more»). Ενας μυστικός κήπος, μια μικρή ζούγκλα δημιουργείται μέσα στο σπίτι και υπόσχεται ψυχική και σωματική ξεκούραση, την ώρα που τα πάντα γύρω σας τρέχουν.

Φυτά εσωτερικού χώρου, βάζα με λουλούδια, γλάστρες τοποθετημένες σε ράφια.

Το σπίτι πλημμυρίζει από relaxing vibes: το φυσικό φως σε συνδυασμό με τα φυτά δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που επιτρέπει στο μυαλό να σκεφτεί πιο καθαρά και στο σώμα να νιώσει πιο κοντά στο μέρος όπου πραγματικά ανήκει: την φύση.

SHARE