γυναίκα σε viral υπνοδωμάτιο στο Tik Tok
Φωτογραφία: TikTok/ @oanh
19|09|2023 13:59
SHARE
ΥΠΕΡΟΧΟ

Το «γυάλινο» υπνοδωμάτιο μιας κοπέλας που έκλεψε την καρδιά του Tik -Tok: Υπέροχη θέα


Το υπνοδωμάτιο της Oanh κάνει εκατομμύρια χρήστες του Tik Tok να ονειρεύονται.

Η νεαρή Ασιάτισσα, παρ΄όλο που αποκαλύπτει ελάχιστα για την ταυτότητά της αλλά και την τοποθεσία του σπιτιού, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει εκατομμύρια followers στην πλατφόρμα, ενώ διατηρεί επίσης δραστήριο Instagram αλλά και κανάλι στο Youtube.

Οι χρήστες πιστεύουν ότι η Oanh ζει στην πόλη Χο Τσι Μιν του Βιετνάμ, την υπέροχη θέα της οποίας απολαμβάνει από το δωμάτιό της.

Η ίδια ζει σε ένα μάλλον μικρό διαμέρισμα, το αναμφισβήτητο highlight του οποίου είναι το υπνοδωμάτιο.

Η Oanh έχει τοποθετήσει στρατηγικά το κρεβάτι στην εξωτερική γωνία, εκεί όπου τον τοίχο αντικαθιστούν ψηλά τζάμια που φτάνουν σχεδόν ως το ταβάνι.

Έτσι, μπορεί ξαπλωμένη να παρακολουθεί την ασταμάτητη κίνηση των αυτοκινήτων στους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους και τα φώτα που αναβοσβήνουν στους ουρανοξύστες καθώς η μέρα προχωρά.

Μάλιστα, σε ένα timelapse βίντεο που δημοσίευσε, φαίνονται όλα τα στάδια μιας μέρας στον ουρανό και την πόλη, καθώς εκείνη απλώς ξεκουράζεται στο κρεβάτι της.

Φυσικά οι περισσότεροι χρήστες σχολιάζουν ότι «θα πέθαιναν» να μένουν εκεί και ότι αυτό είναι πράγματι ένα υπνοδωμάτιο βγαλμένο από όνειρο. Και, ενώ κάποιοι σχολιάζουν την έλλειψη ιδιωτικότητας ή συσκότισης, η Oanh έχει εξοπλίσει το δωμάτιο με υφασμάτινα στόρια, τα οποία (τουλάχιστον για τα βίντεο) κρατά σηκωμένα.

Δείτε το εντυπωσιακό υπνοδωμάτιο που μάγεψε το Tik Tok

@oanh420

Sunrise on a cloudy day is a vibe

♬ Flamingo - Blossom Dearie
@oanh420

Rainy days

♬ original sound - OANH
@oanh420

When my friends ask “why are you always at home?”

♬ La belle vie - Sacha Distel
SHARE