Μπάνιο διαμερίσματος με φυτό, νιπτήρα, φωτιστικό
Μια πινελιά που μεταμορφώνει τον χώρο/ Φωτογραφία: Unsplash/Vinicius Amano
INTERIOR TREND ALERT

Colored washbasins: H νέα μεγάλη τάση που δίνει χρώμα και χαρακτήρα στο μπάνιο και επιλέγουν τώρα οι διακοσμητές


Πλέον, όταν θα μιλάμε για «χρώμα» στο σπίτι, το μυαλό μας δεν θα πηγαίνει μόνο στους τοίχους, σε υφάσματα και σε έπιπλα -στο σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα.

Το interior design δεν επαναπαύεται και με τα πινέλα του ανά χείρας βάφει σημεία στο σπίτι που για χρόνια έμεναν χωρίς χαρακτήρα, χωρίς έμπνευση, χωρίς να προσφέρουν το κάτι παραπάνω στο χώρο.

Μέσα από τα άρθρα της Bovary για την διακόσμηση των εσωτερικών χώρων του σπιτιού, θα έχετε διαπιστώσει ότι όταν μιλάμε για «λεπτομέρεια», ουσιαστικά μιλάμε γι’αυτό που κάνει την διαφορά. Ετσι, λοιπόν, μέσα από αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για την λεπτομέρεια στο μπάνιο που δεν θα περάσει απαρατήρητη. Για την τάση που έρχεται για να προσθέσει διακριτικό χρώμα, σε ένα σημείο που έχει καθιερωθεί στη συνείδησή μας ως λευκό. Τον νιπτήρα. Coloured washbasins.

Ο νιπτήρας, λοιπόν, όπως δείχνουν οι προτάσεις αρκετών home brands, βάφεται σε παστέλ απόχρωση (σε ροζ, στο χρώμα της μέντας, σε απαλό μπλε και γκρι). Δεν είναι glossy, είναι ματ. Αναβαθμίζει τον χώρο.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, ο χρωματιστός νιπτήρας γίνεται η λεπτομέρεια που κάνει το μπάνιο έναν χώρο πιο μοντέρνο, πιο σύγχρονο, πιο εκφραστικό. Eνας ματ (παστέλ) νιπτήρας, ένα μεγάλος καθρέπτης, ματ διακοσμητικά αξεσουάρ και βέβαια, ένα design φωτιστικό δημιουργούν μια ενδιαφέρουσα διακοσμητική εικόνα και κάνουν το μπάνιο έναν χώρο στον οποίο θέλεις να περνάς περισσότερο χρόνο.

Δείτε παραδείγματα:

SHARE