σπα του οίκου Dior στο Παρίσι
Φωτογραφία: Instagram/Dior/@Matthieu Salvaing
FASHION LUXURY

Μέσα στο πολυτελές σπα του οίκου Dior στο Παρίσι, εκεί όπου η χαλάρωση συναντά την κομψότητα


Στην πολύβουη Avenue Montaigne στην καρδιά του Παρισιού, εκεί όπου γράφτηκαν μερικές από τις σημαντικότερες σελίδες της μόδας και όπου χτυπά η καρδιά της πολυτέλειας βρίσκεται, μεταξύ άλλων και ένα ιστορικό ξενοδοχείο.

To Hôtel Plaza Athénée, που σχεδίασε ο αρχιτέκτονας Charles Lefebvre άνοιξε τις πόρτες του το 1913.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, το θρυλικό Théâtre des Champs-Élysées άνοιξε επίσης για το κοινό, γεμίζοντας το λόμπι, το εστιατόριο και τα δωμάτια του ξενοδοχείου με καλλιτέχνες και θεατρόφιλους από όλο τον κόσμο.

Στις δεκαετίες που ακολούθησαν το ξενοδοχείο έχει ανακαινιστεί, χωρίς ποτέ να χάσει την αίγλη του αλλά και την πολυεπίπεδη σχέση του με τη μόδα και την υψηλή ραπτική.

Λέγεται ότι ο Christian Dior, περπατώντας στη λεωφόρο Montaigne μαγεύτηκε από την πολυτέλεια του Plaza Athénée και υποσχέθηκε στον εαυτό του ότι μια μέρα θα άνοιξε τη δική του μπουτίκ στην ίδια λεωφόρο. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που το πρώτο Dior spa άνοιξε στο Plaza Athénée και αποπνέει καλαισθησία και μοναδική κομψότητα.

Φωτογραφία: Instagram/Dior/@Matthieu Salvaing

Βρίσκεται στο Grand Salon de Relaxation και προσφέρει υπηρεσίες που εκτείνονται από μασάζ σώματος και προσώπου σε μακιγιάζ, γυμναστική και την πολυτελή σουίτα φωτός, για εξειδικευμένη θεραπεία.

Φωτογραφία: Instagram/Dior/@Matthieu Salvaing

Στον χώρο κυριαρχεί το λευκό, το μάρμαρο αλλά και οι χρυσές και οι σκαλιστές λεπτομέρειες, ενώ τα προϊόντα ομορφιάς του οίκου είναι τοποθετημένα σαν εκθέματα μουσείου.

Φωτογραφία: Instagram/Dior/@Matthieu Salvaing

Παρά τον πολυτελή χαρακτήρα του, ο χώρος δημιουργεί μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα χαλάρωσης

Φωτογραφία: Instagram/Dior/@Matthieu Salvaing
20 Dec 2023