Ολόσωμος καθρέπτης, κουρτίνα, βάζο, κρεβάτι, κουρτίνα σε κρεβατοκάμαρα
Aντλήστε έμπνευση/ Φωτογραφία: Unsplash/Thanos Pal
DECOR IDEAS

Τα decor items που πρωταγωνιστούν τώρα στα διαμερίσματα των γυναικών της μόδας -Μινιμαλισμός και elegance σε πρώτο πλάνο


Αν ζεις σε ένα σπίτι με υψηλή αισθητική, φτιαγμένο με άποψη και ιδέες που «υμνούν» το καλό γούστο, μπορείς να είσαι και να καταφέρεις πολλά.

Αντλείς μεγάλο μέρος της ενέργειας που χρειάζεσαι για να πετυχαίνεις τους στόχους σου. Ακούς με ηρεμία την εσωτερική φωνή σου και πατάς σίγαση σε εκείνη που σε αποσυντονίζει. Ξεκουράζεις πραγματικά το σώμα σου και αποδομείς τα αρνητικά πρότυπα σκέψης που μπορεί να δημιουργηθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Οι γυναίκες που ακολουθούν, μιλούν καθημερινά για την μόδα και την διακόσμηση μέσα από την δουλειά τους: δεν θα μπορούσαν να μην έχουν ένα σπίτι που να χαρακτηρίζει τον τρόπο που βλέπουν τον κόσμο και την επιθυμία τους για ομορφιά.

Οι fashion influencers που ακολουθούν δεν είναι απλά γυναίκες με πολλούς followers στο Instagram τους: διεκδικούν την προσοχή των διαδικτυακών χρηστών, δίνοντας ιδέες. Με την βοήθεια φωτογραφιών, μπήκαμε στα διαμερίσματά τους και είδαμε ποια αντικείμενα διακοσμούν τα δωμάτια του σπιτιού τους αυτή την εποχή. Μίνιμαλ γραμμές, γήινα χρώματα, φυσικά υλικά: η εκλεπτυσμένη αισθητική σε πρώτο πλάνο.

Monikh Dale- Η επιδραστική stylist επιλέγει μίνιμαλ διακοσμητικά αντικείμενα.

Ένας βελούδινος καναπές σε bold απόχρωση πάντα χαρίζει αίσθηση πολυτέλειας και αριστοκρατικό αέρα στο καθιστικό.

Ένα coffee table μπορεί να μην φιλοξενεί κανένα διακοσμητικό αντικείμενο, αν έχει στιλ από μόνο του.

Statement φωτιστικά

Ένα φυτό εσωτερικού χώρου είναι αρκετό:

Courtney Trop: Το σπίτι της fashion blogger με τις vintage διακοσμητικές νότες

Wall Art και φυτά στην κρεβατοκάμαρα

Ένα μεγάλο statement χαλί, φωτιστικά και φυτά διακοσμούν το σαλόνι

Melissa's Wardrobe: Η fashion stylist και interior decorator με τους χιλιάδες followers αγαπά τον συνδυασμό του μαύρου, του λευκού και του γκρι και τις μίνιμαλ γραμμές.

Alyssa Coscarelli: Η επιδραστική fashion editor, συγγραφέας και influencer έχει διαμορφώσει ένα σπίτι-καταφύγιο ηρεμίας.

Στο σαλόνι, κυριαρχεί ο συνδυασμός του πράσινου και του μπεζ.

Γήινες αποχρώσεις, διακοσμητικά αντικείμενα από φυσικά υλικά και επιτοίχια φωτιστικά στην κρεβατοκάμαρα.

Μadelynn Furlong: Το σπίτι της air director (στο προφίλ της στο Instagram συστήνεται ως fashion και interior obsessed!) θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «ναός» των μίνιμαλ γραμμών.

Λευκό και γήινες αποχρώσεις δημιουργούν ένα relaxing διακοσμητικό αποτέλεσμα.

Μαύρα διακοσμητικά αξεσουάρ και έπιπλα κάνουν τον χώρο luxurious.

SHARE