Βάζο με λουλούδια σε σαλόνι με λευκή κουρτίνα
Elegant πινελιές με άρωμα Παρισιού/ Φωτογραφία: Unsplash/safwana basheer
FRENCH VIBES

French vibes -6 ιδέες για να διακοσμήσετε το σαλόνι σας όπως οι Γαλλίδες αυτή την εποχή


Ισως να νιώθετε ότι κάπου αλλού θα έπρεπε να ζείτε. Σε μια άλλη πόλη που θα ταίριαζε καλύτερα στην ιδιοσυγκρασία σας, θα κάλυπτε καλύτερα τα θέλω της προσωπικής σας αισθητικής.

Αν αυτή η πόλη είναι το Παρίσι, εμείς, στέλνουμε στις οθόνες σας ένα όχημα για να κάνετε τουρ στα διαμερίσματα εκεί: αυτό το όχημα δεν είναι άλλο από την διακόσμησή τους.

Με την βοήθεια του Instagram, βρεθήκαμε με ένα κλικ στο σαλόνι μοντέρνων διαμερισμάτων του Παρισιού και αντλήσαμε έμπνευση. Αυτή την εποχή, λευκό και γήινοι τόνοι συνδυάζονται και δημιουργούν ένα relaxing αποτέλεσμα για τις αισθήσεις. Μεγάλοι καθρέπτες με περίτεχνα σκαλίσματα, βάζα με φρέσκα λουλούδια και φυτά εσωτερικού χώρου, διακοσμητικά αντικείμενα που κρύβουν ιστορίες από το παρελθόν, έργα τέχνης, βιβλία και αναπαυτικά καθίσματα, συμπληρώνουν το διακοσμητικό σκηνικό.

Στα διαμερίσματα της Γαλλίας ένα δροσερό αεράκι φυσά όλο τον χρόνο και η τέχνη γίνεται μέσο προσωπικής έκφρασης. Κάθε διακοσμητικό αντικείμενο κρύβει μια ιστορία και εκπέμπει φως -κυριολεκτικά και μεταφορικά. Το vintage είναι το μοντέρνο που έρχεται από το παρελθόν: η γοητεία του παρελθόντος κάνει τον χώρο ατμοσφαιρικό, ενώ οι μοντέρνες γραμμές με την αφαιρετικότητά τους τον ξεκουράζουν.

Ποια είναι τα διακοσμητικά αντικείμενα που συναντάμε συχνά στο σαλόνι των Γαλλίδων;

Μεγάλοι καθρέφτες με περίτεχνα σκαλίσματα: Το διακοσμητικό που χαρίζει ρετρό γοητεία στο χώρο.

https://www.instagram.com/p/B4sg-w6n4Jo/

Ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια: Λευκά λουλούδια σε ένα βάζο. Τι πιο elegant και αναζωογονητικό για ένα καθιστικό!

ή φυτά εσωτερικού χώρου ο detoxifying διακοσμητικό που χρειάζεται κάθε χώρος για να αναπνέει)

https://www.instagram.com/p/B1vqATwo1Xa/

Λευκό συνδυασμένο με γήινους τόνους: Ο χρωματικός συνδυασμός που αγαπούν οι Γαλλίδες για το σαλόνι τους- συγκινεί πάντα τους λάτρεις του μίνιμαλ.

Ανακατέψτε ιστορίες με διακοσμητικά αντικείμενα από το παρελθόν ή επενδύστε σε ένα έργο τέχνης

Elegant, αναπαυτικά καθίσματα: Cozy ατμόσφαιρα, άνεση, στιλ.

SHARE