Πράσινο μπάνιο
Φωτογραφία: Pexels/Andrew Neel
27|05|2024 13:45
SHARE
DESIGN

Εσωτερική διακόσμηση: Τι δεν θα έβαζε ποτέ μια Ελληνίδα διακοσμήτρια στο μπάνιο της


Όταν πρόκειται για τη διακόσμηση του μπάνιου πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε το αποτέλεσμα αφενός να είναι κομψό, αφετέρου να είναι και πρακτικό.

Από τη μία το γούστο μας, από την άλλη το πρακτικό κομμάτι, πρέπει και τα δύο να συνδυάζουν άνεση και κομψότητα ώστε να είναι όμορφος ο χώρος, να είναι όμως και άνετος.

Η διακοσμήτρια Λυδία Θεοχάρη σε ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram μοιράστηκε τι δεν θα πρότεινε σε πελάτες της να βάλουν στο μπάνιο τους αλλά και τι δεν θα έβαζε ποτέ στο δικό της μπάνιο.

Τόσο για διακοσμητικούς λόγους, όσο και πρακτικούς, η διακοσμήτρια μιλά στο βίντεό της για τα 3 στοιχεία που δεν θα επέλεγε να έχει το μπάνιο της και εξηγεί τους λόγους.

Τι δεν θα έβαζε ποτέ μια διακοσμήτρια σε ένα μπάνιο

Όσο στιλάτο κι αν δείχνει, όσο ωραίο κι αν είναι, δεν θα πρότεινε ποτέ να μπει πλακάκι το οποίο είναι πολύχρωμο, πολύ έντονο στο χρώμα του γιατί γνωρίζει πως κάτι τέτοιο μετά από κάποιον καιρό γίνεται βαρετό και επίσης δεν είναι διαχρονικά.

«Δεν βάζω ποτέ αυτά τα σετάκια των επίπλων δηλαδή έπιπλο με νιπτήρα και σετ ντουλαπάκι». Αυτά τα έπιπλα μπορεί να είναι μια βολική λύση -και πολλές φορές οικονομική, δεν είναι όμως εμπνευσμένα.

Επίσης, όπως λέει στο βίντεό της, ποτέ δεν θα έβαζε μαύρα είδη υγιεινής για τον απλούστατο λόγο πως δύσκολα καθαρίζονται αφού, και μια σταγόνα νερού να πέσει επάνω τους φαίνεται αμέσως.

Μπορεί οι βρύσες, οι νιπτήρες και όλα αυτά τα είδη υγιεινής να είναι μοντέρνα και να δείχνουν κομψά στο μπάνιο, ειδικά όμως στην Ελλάδα που το νερό έχει πάρα πολλά άλατα σε λίγο καιρό θα είναι μαύρα μ άσπρα πουά ή γραμμούλες, εκεί που μένει το στάσιμο νερό για παράδειγμα στη λεκάνη.

Σε επόμενο βίντεο, μιλά για το τι δεν πρέπει να βάλεις ποτέ στο μπάνιο σου

Λευκό πλακάκι στο πάτωμα του μπάνιου

«Έχεις ακουστά αυτό που λέγεται “θα φαίνεται σαν τη μύγα μέσα στο γάλα”; Ό,τι και να κάνεις, μέσα στο μπάνιο φτιαχνόμαστε, κάνουμε τα μαλλιά μας πιστολάκι, χτενιζόμαστε, τρίχες θα πέσουν, οπότε αν έχεις λευκά πλακάκια στο μπάνιο σου, ξέρεις ότι λέω αλήθεια, αν δεν έχεις είσαι τυχερή» είπε σε άλλο στο βίντεό της.

SHARE