Σαλόνι ΙΚΕΑ/
Σαλόνι ΙΚΕΑ/Φωτογραφία: ΙΚΕΑ
03|03|2024 09:00
SHARE
IKEA

To μεταλλικό τραπεζάκι από τα ΙΚΕΑ θα ομορφύνει και θα οργανώσει το σαλόνι -Σε απρόσμενο χρώμα


Στα καταστήματα ΙΚΕΑ υπάρχουν πολλές επιλογές αν ψάχνετε πώς να ανανεώσετε τον χώρο σας και ένα στιλάτο τραπεζάκι σε απρόσμενο χρώμα, είναι μια από αυτές.

Ένα τραπεζάκι είναι ικανό να δημιουργήσει μια cozy ατμόσφαιρα στον χώρο, να δώσει ταυτότητα στο σαλόνι σας και να το οργανώσει.

Με μια έρευνα ανακαλύψαμε το πιο στιλάτο και πρακτικό τραπεζάκι που πρέπει να προσθέσετε στη συλλογή σας.

Πρόκειται για το τραπεζάκι από τα καταστήματα ΙΚΕΑ, με κωδική ονομασία KVISTBRO, κοστίζει 29,99 ευρώ και θα ομορφύνει τον χώρο.

Το ανθεκτικό μεταλλικό σύρμα της βάσης δημιουργεί μία γερή και ανθεκτική κατασκευή κατάλληλη τόσο για μία πρακτική επιφάνεια τραπεζιού αλλά και για να σας διευκολύνει όταν θέλετε να σηκώσετε το τραπέζι.

Το στιλάτο τραπεζάκι από τα ΙΚΕΑ

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού, ως τραπεζάκι μέσης, βοηθητικό τραπέζι ή ακόμη και κομοδίνο. Είναι ανάλαφρο αλλά σταθερό, μπορείτε εύκολα να το σηκώσετε με τα χέρια σας και να το μεταφέρετε όπου θέλετε.

Η μεταλλική του βάση είναι ιδιαίτερα ντιζαϊνάτη, ενώ η λευκή επιφάνειά του είναι ιδανική για να ακουμπήσετε επάνω μια κούπα καφέ και το βιβλίο σας.

Επιπλέον, η επιφάνεια ανοίγει εύκολα σαν καπάκι και μέσα του μπορείτε να αποθηκεύσετε τις κουβέρτες και τα ριχτάρια του καναπέ, ώστε να μην επικρατεί στο οπτικό σας πεδίο ένα χάος.

Το μοντέρνο τραπεζάκι βγαίνει και σε κυπαρισσί χρώμα αλλά και σε λευκό ωστόσο το κόκκινο που ανακαλύψαμε είναι σίγουρα το πιο στιλάτο.

Δείτε το εδώ

SHARE