Διάσημα πρόσωπα
Φωτογραφία: morphy_me
VIRAL PROJECT

Καλλιτέχνης ενώνει δύο πρόσωπα διασήμων δημιουργώντας ένα άτομο (απολαύστε τη Λίλι Κόλινς με την Όντρεϊ Χέπμπορν)


Ο Morphy_Me είναι ένας νεαρός Γάλλος καλλιτέχνης που έχει τρελάνει το Instagram με τις mashup δημιουργίες του.

Ο Γάλλος καλλιτέχνης μετράει ήδη 104 χιλιάδες followers στο προφίλ του στο Instagram μεταξύ των οποίων και ορισμένοι διάσημοι ηθοποιοί, οι οποίοι έχουν εντυπωσιαστεί από τις φωτογραφίες που έχει φτιάξει.

O Morphy_Me ή Μπέντζαμιν είναι μαέστρος του photoshop και καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία να συνδυάσει δυο πρόσωπα διασημοτήτων και να δημιουργήσει ένα τέλειο πορτρέτο.

Ο νεαρός Γάλλος καλλιτέχνης αφιερώνει αρκετό χρόνο στην κάθε φωτογραφία που φτιάχνει με την βοήθεια του photoshop και προσέχει την κάθε λεπτομέρεια. Μελετάει προσεκτικά τα διάσημα πρόσωπα που πρόκειται να συνδυάσει και αναδεικνύει κάθε φορά τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά του κάθε διασήμου. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό και μπερδεύει σχεδόν όλους τους χρήστες του Instagram!

«Στο παρελθόν έκανα κάποιες συγχωνεύσεις προσώπων μόνο για μένα και σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο να τις μοιραστώ στο διαδίκτυο, όμως δεν περίμενα να δω τον λογαριασμό μου στο Instagram να γίνεται τόσο μεγάλος» έχει δηλώσει ο Γάλλος καλλιτέχνης για τις δημιουργίες του.

Εσύ μπορείς να μαντέψεις ποια δυο διάσημα πρόσωπα κρύβονται πίσω από το τέλειο πορτρέτο; Εμείς συλλέξαμε 10 mashups διάσημων προσώπων που θα σε κάνουν να κολλήσεις!

Δες τις φωτογραφίες:

SHARE