Η Αντζελίνα Τζολί με τη κόρη της / Φωτογραφία αρχείου AP
Η Αντζελίνα Τζολί με τη κόρη της / Φωτογραφία αρχείου AP
16|05|2024 13:37
SHARE
ΤΖΟΛΙ-ΠΙΤ

Η 18χρονη κόρη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, Σιλό, επιδεικνύει τις χορευτικές της ικανότητες


Η κόρη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, Σιλό, έδειξε ξανά τις χορευτικές της ικανότητες σε ένα νέο βίντεο.

Η Σιλό, η οποία θα γίνει 18 ετών στις 27 Μαΐου, εντυπωσίασε καθώς έκανε επιδέξιες freestyle χορευτικές κινήσεις σε ένα βίντεο που μοιράστηκε ο χορογράφος Lil Kelaan Carter.

Στο κλιπ η έφηβη χόρεψε το τραγούδι «Tanzania» των Uncle Waffles και Tony Duardo. Φορούσε φόρμα και ένα oversized μπλουζάκι καθώς επιδείκνυε τις εντυπωσιακές κινήσεις της με τον Carter να γράφει: «Η κίνησή της είναι τρελή. Σε ευχαριστώ για την ενέργειά σου».

Οι κινήσεις της Σιλό έχουν αφήσει στο παρελθόν τον βραβευμένο με Όσκαρ μπαμπά της Μπραντ Πιτ με δάκρυα στα μάτια. Συγκεκριμένα είχε χορέψει το «Vegas» της Doja Cat σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube από τον χορογράφο Hamilton Evans.

Ο Μπραντ Πιτ δήλωσε αργότερα στο ET: «Μου φέρνει δάκρυα στα μάτια, ναι», προσθέτοντας ότι η κόρη του είναι «πολύ όμορφη». «Δεν ξέρω από πού το πήρε. Είμαι ο κύριος με τα δύο αριστερά πόδια εδώ» είπε αστειευόμενος ο ηθοποιός.

«Η Σιλό λατρεύει το χορό. Είναι πολύ ταλαντούχα και πηγαίνει σε αυτά τα μαθήματα εδώ και μερικά χρόνια», δήλωσε μια πηγή στο Us Weekly. «Έχει κάνει και μερικούς καλούς φίλους μέσα από την κοινότητα του χορού, και είναι όλοι σε group chats και μοιράζονται τις αγαπημένες τους playlists και άλλα κοινά ενδιαφέροντα. Οι δάσκαλοι είναι όλοι πολύ εντυπωσιασμένοι μαζί της και λένε ότι μπορεί να εξελίξει τις χορευτικές της ικανότητες όσο εκείνη το επιθυμεί. Αν θέλει να το πάει στο επόμενο επίπεδο η Σιλό σίγουρα μπορεί να το κάνει αυτό».

Η πηγή πρόσθεσε: «Ο Μπραντ και η Αντζελίνα είναι και οι δύο πολύ περήφανοι. Δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα αν ήθελε να γίνει επαγγελματίας, αλλά δεν την πιέζουν σε καμία περίπτωση».

Δείτε την κόρη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, Σιλό, να χορεύει στο παρακάτω βίντεο:

SHARE