Η Τζένιφερ Λόπεζ στο κόκκινο χαλί
Η Τζένιφερ Λόπεζ στο κόκκινο χαλί/Φωτογραφία: ΑP images
CΗRIS APPELTON

3 χρήσιμα tips από τον κομμωτή της Τζένιφερ Λόπεζ που αφαιρούν χρόνια από το πρόσωπο


Ο Chris Appleton είναι ένας από τους διασημότερους hair stylists κι εκείνος που επιμελείται τα μαλλιά της Τζένιφερ Λόπεζ και της Κιμ Καρντάσιαν.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η Τζένιφερ Λόπεζ σε κάθε της εμφάνιση συγκεντρώνει πάνω της όλα τα βλέμματα. Πώς μπορούν άλλωστε να περάσουν απαρατήρητα το καλλίγραμμο σώμα της, η λαμπερή επιδερμίδα της και τα πλούσια μαλλιά της.

Ο διάσημος κομμωτής της Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε πρόσφατα στο προφίλ του στο Instagram 3 χρήσιμα hair styling tips που αφαιρούν χρόνια από το πρόσωπο.

3 χρήσιμα tips από τον κομμωτή της Τζένιφερ Λόπεζ που αφαιρούν χρόνια από το πρόσωπο

Ο Chris Appleton με ένα βίντεο στο Instagram αποκάλυψε τα τρία λάθη που κάνουν οι γυναίκες όταν χτενίζουν μόνες τα μαλλιά τους και δεν δείχνουν τόσο φρέσκιες και λαμπερές.

Το πρώτο λάθος είναι όταν κάνουμε μπούκλες τα μαλλιά μας με την πρέσα, να μην στρέφουμε το εργαλείο προς τα μέσα, αλλά προς τα έξω. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι μπούκλες να γυρίζουν προς τα μέσα και να μην κολακεύει το πρόσωπο.

Το δεύτερο λάθος είναι όταν προτιμούμε τη χωρίστρα στα πλάγια αντί για τη μέση. Η χωρίστρα στη μέση δείχνει το πρόσωπο πιο νεανικό.

Το τρίτο λάθος αφορά την αλογουρά: Δεν πρέπει να την κάνουμε χαλαρή, αλλά σφιχτή και με τραβηγμένα τα μαλλιά ψηλά. Με αυτό τον τρόπο έχουμε ένα εφέ botox, όπου το πρόσωπο δείχνει πιο φρέσκο και νεανικό.

Δείτε το βίντεο:

SHARE