Ο Ρος και η Μόνικα στα Φιλαράκια
Ο Ρος και η Μόνικα στα «Φιλαράκια»/ Φωτογραφία: IMDB
BROTHER AND SISTER

Ο «Ρος» από τα Φιλαράκια έχει όντως αδερφή, αλλά δεν είναι η «Μόνικα» -Ο ηθοποιός μας συστήνει την Έλι


Ο «Ρος» από τα Φιλαράκια, κατά κόσμον, Ντέβιντ Σουίμερ, με ένα ποστ στο Instagram, εξέφρασε την αγάπη του στην αδερφή του, την Έλι.

Ναι, ο Ρος από τα Φιλαράκια έχει όντως αδερφή, ωστόσο δεν είναι Μόνικα! Ο 53χρονος Ντέιβιντ Σουίμερ έχει μια μεγαλύτερη αδερφή, την 54χρονη Ελι. Με αφορμή λοιπόν την Εθνική Ημέρα Αδερφών, ο διάσημος ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες όπου ποζάρει με την αδερφή του -μια από την παιδική τους ηλικία και μια πιο πρόσφατη. Ο ίδιος ανέβασε κι ένα πορτρέτο τις Ελι, όπου τη βλέπουμε μόνη της.

Τις συνόδευσε μια πολύ συγκινητική και παράλληλα χιουμοριστική λεζάντα, όπου εξηγούσε γιατί τη θεωρεί μια από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή του.

«Χθες ήταν η Εθνική Ημέρα Αδερφών και ήθελα απλά να αφιερώσω λίγα λεπτά για να τιμήσω και να ευχαριστήσω τη μεγάλη μου αδερφή. Ήταν πάντα εκεί για μένα, στα εύκολα και τα δύσκολα, στα πολλά γέλια και στα δάκρυα (όπως “κατά λάθος” έκλεισε δυνατά την πόρτα του μπάνιου πάνω στο χέρι μου). Δε θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευγνώμων που έχω έναν τόσο σπουδαίο άνθρωπο στη ζωή μου. Σ’ αγαπάω Έλι. Και μην ξεχνάς… Θα είμαι πάντα ο μικρότερος. Χα!» έγραψε ο Ντέιβιντ Σουίμερ στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε:

Ο Ντέιβιντ Σουίμερ με την αδερφή του
Instagram/ David Schwimmer
Ο Ντέιβιντ Σουίμερ με την αδερφή του
Instagram/ David Schwimmer
αδερφή Ντέιβιντ Σουίμερ
Instagram/ David Schwimmer
SHARE