Γυναίκα με κλειστά μάτια
Τα 5 ζώδια που θα επηρεάσει/Φωτογραφία: Agafonova Photo/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Αφροδίτη στον Σκορπιό: Ποια ζώδια θα επηρεάσει -Τι φέρνει στα ερωτικά και οικονομικά


Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού στις 10 Σεπτεμβρίου του 2021 και θα μείνει εκεί μέχρι αρχές Οκτωβρίου και πιο συγκεκριμένα μέχρι τις 7 Οκτωβρίου.

Οπως σημειώνουν οι αστρολόγοι αυτή η χρονική περίοδος θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή στο οικονομικό και ερωτικό κομμάτι για 5 ζώδια που θα σταθούν πιο τυχερά στα χρήματα και τα αισθηματικά τους.

Σε γενικές γραμμές από την στιγμή που η Αφροδίτη εισέρχεται στο υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού, αυτό σημαίνει αστρολογικά πως θα προκύψουν ευκαιρίες για νέες σχέσεις και φλερτ καθώς και προοπτικές για βελτίωση των οικονομικών μας.

Επίσης, θα δοθεί η δυνατότητα σε πολλά ζώδια να ξεδιπλώσουν την σέξι πλευρά τους και το σεξαπίλ τους, να ελκύσουν, να αυξήσουν τη δημοτικότητά τους και να καταπλήξουν τα πλήθη.

Αυτή την περίοδο, θα νιώσουμε την επιθυμία να περιποιηθούμε τον εαυτό μας, να ασχοληθούμε με κάτι δημιουργικό, να απομακρυνθούμε από τοξικές καταστάσεις και ανθρώπους που μάς κάνουν να νιώθουμε άσχημα και θα αφεθούμε στον έρωτα και το πάθος.

Ας δούμε ποια 5 ζώδια θα επηρεαστούν από την Αφροδίτη στον Σκορπιό:

Κριός

Αυτές τις μέρες θα θελήσεις να ξεκουραστείς, να εντάξεις τη γυμναστική στο πρόγραμμά σου και να βελτιώσεις τις διατροφικές σου συνήθειες. Προσπάθησε να μην έχεις τόσο άγχος στη δουλειά και άσε τα περιττά έξοδα στην άκρη. Oι μέρες που έρχονται θα είναι πιο καυτές και συναρπαστικές. Από την μια, θα έρθουν στα χέρια σου κάποια χρήματα και από την άλλη ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει ξαφνικά.

Ζυγός

Ξαφνικά και αναπάντεχα κέρδη θα προκύψουν για εσένα. Αυτό αυτομάτως θα σε κάνει να νιώθεις πιο ήρεμα και ωραία και θα ανεβάσει τη διάθεσή σου. Είσαι σε mood να μπεις σε μια σχέση και να νιώσεις ότι σε αγαπούν. Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα μέσα σου για να υπάρχει χώρος για κάτι καινούργιο.

Φωτογραφία:Tim Samuel/Pexels

Σκορπιός

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και αυτό σημαίνει ότι είσαι ο τυχερός του ζωδιακού κύκλου. Θα κάνεις νέες γνωριμίες, η δουλειά θα σου θα πηγαίνει καλά και θα κάνεις αγορές για τον εαυτό σου. Οι κατακτήσεις σου θα αυξηθούν και η διάθεσή σου θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

Καρκίνος

Η ερωτική σου διάθεση είναι αυξημένη και αυτό συνεπάγεται πώς θα υπάρξουν ευκαιρίες για μια νέα σχέση. Θα περάσεις όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα δεις τα οικονομικά σου να βελτιώνοντας, κάτι που θα κάνει να νιώσεις ασφάλεια.

Ταύρος

Μια συμφωνία θα σου αποφέρει κέρδη και αν είσαι single έχεις ευκαιρίες να μπεις σε μια νέα σχέση. Θα παρατηρήσεις ότι οι γύρω σου θα σου δείξουν ότι βασίζονται επάνω σου καθώς είσαι αξιόπιστος, εργατικός και πάντα αποδοτικός.

SHARE