Η Κάτια Ζυγούλη καθισμένη σε πάγκο φορώντας κοστούμι
Ο γνωστός make up artist έχει μεγάλο ταλέντο/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ

Ο Αχιλλέας Χαρίτος μεταμορφώνει την Κάτια Ζυγούλη σε Μέριλιν, Χέπμπορν, Τέιλορ και Μπαρντό και κανείς δεν μπορεί να την αναγνωρίσει


Ο Αχιλλέας Χαρίτος δεν χρειάζεται συστάσεις.

Είναι ο make up artist που με την μοναδική αισθητική του ματιά δίνει άλλη διάσταση στην τέχνη του μακιγιάζ. Τα πινέλα του αποκτούν στα χέρια του μια μεταμορφωτική δύναμη. Τα πρόσωπα γίνονται ο καμβάς και εκείνος ένας ζωγράφος που δημιουργεί «εικαστικά έργα».

Διάσημες Ελληνίδες που έχουν αφήσει ισχυρό αποτύπωμα στον επαγγελματικό χώρο που δραστηριοποιήθηκαν, γυναίκες με δυνατή προσωπικότητα αφέθηκαν στα χέρια του. Εκείνος πήρε έμπνευση από τα πρόσωπά τους και ξετύλιξε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία του εκπλήσσοντάς μας με το αποτέλεσμα.

O Aχιλλέας Χαρίτος δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram όπου μάς άφησε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό. Μεταμόρφωσε την Κάτια Ζυγούλη σε μεγάλες σταρ του σινεμά και πραγματικά δυσκολεύεσαι να την αναγνωρίσεις.

Όντρεϊ Χέπμπορν, Μέριλιν Μονρόε, Λιζ Τέιλορ, Ρίτα Χέιγουορθ, Μπριζίτ Μπαρντό, Μπάρμπαρα Στρέιζαντ. H Κάτια Ζυγούλη μεταμορφώνεται με τη δύναμη του μακιγιάζ και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

https://www.instagram.com/p/B7WXs_6lcG2/

«Με το μακιγιάζ είμαι αυτοδίδακτος. Μόλις άρχισα να δουλεύω κατάλαβα ότι αυτό είναι που θέλω να κάνω. Κάποια στιγμή που χρειάστηκε να αποκτήσω άδεια για το επάγγελμα, γράφτηκα σε μια σχολή. Αν και μου το λένε πολλοί και συχνά, ότι το όνομά μου ταυτίστηκε με το μακιγιάζ στην Ελλάδα, δεν το έχω καταλάβει. Και πως να το καταλάβω; Στην διαδικασία του όλο αυτό, τόσα χρόνια, είχε κόπο. Δεν βγήκα ποτέ απ’έξω να το δω ούτε πήραν τα μυαλά μου αέρα» έχει σημειώσει ο Αχιλλέας Χαρίτος σε συνέντευξή του στη BOVARY.

Το βίντεο της Κάτιας Ζυγούλη στο Instagram απέσπασε πολλά σχόλια και like.

SHARE