Τάκης Ζαχαράτος
H εντυπωσιακή μεταμόρφωση του Τάκη Ζαχαράτου/Φωτογραφία: NDP photo agency
INSTAGRAM

Ο makeup arist Αχιλλέας Χαρίτος μεταμόρφωσε τον Τάκη Ζαχαράτο σε Μέριλιν Μονρόε


Ο Αχιλλέας Χαρίτος, ένας από τους διασημότερους Έλληνες makeup artists, μεταμόρφωσε τον Τάκη Ζαχαράτο σε Μέριλιν Μονρόε.

Ο Αχιλλέας Χαρίτος έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα στην Ελλάδα και όχι μόνο, από τη Μελίνα Μερκούρη και την Ζωή Λάσκαρη μέχρι την Κλόντια Σίφερ και την Ναόμι Κάμπελ, ενώ οι υπέροχες δημιουργίες του κοσμούν τα περιοδικά, την τηλεόραση, το θέατρο και τη μόδα. «Με το μακιγιάζ είμαι αυτοδίδακτος. Μόλις άρχισα να δουλεύω κατάλαβα ότι αυτό είναι που θέλω να κάνω» έχει σημειώσει ο makeup artist στη συνέντευξή του στη BOVARY.

Εδώ και καιρό, ο Αχιλλέας Χαρίτος συνεργάζεται με τον Τάκη Ζαχαράτο και επιμελείται το μακιγιάζ του για τις εντυπωσιακές μεταμορφώσεις του. Αυτή τη φορά με την δύναμη του μακιγιάζ τον μεταμόρφωσε σε Μέριλιν Μονρόε και δημοσίευσε τη φωτογραφία του Τάκη Ζαχαράτου στο προφίλ του στο Instagram.

O χαρισματικός και ταλαντούχος Τάκης Ζαχαράτος λατρεύει την εμβληματική Μέριλιν Μονρόε, την μεγάλη ντίβα του κινηματογράφου. Οπως σημείωσε ο Τάκης Ζαχαράτος στο προφίλ του στο Instagram, η Μέριλιν Μονρόε αποτελεί πηγή έμπνευσης για εκείνον και είναι ίνδαλμά του.

Δείτε εδώ:

Ο Τάκης Ζαχαράτος έχει μιλήσει στη BOVARY και έχει σημειώσει για τις απίθανες μεταμορφώσεις του: «Αποστασιοποιούμαι από την επιτυχία. Φοβάμαι μην ψωνιστώ, μου το έμαθαν οι γονείς μου αυτό. Όχι, δεν αισθάνομαι σταρ. Μου το λένε. Γελάω. Εγώ μιμούμαι τους σταρ. Η μεγαλύτερή μου ικανοποίηση είναι να βγαίνει αυτή η λάβα από μέσα μου, να εκφράζομαι, το έχω τρομερή ανάγκη -σαν ερωτικό ραντεβού».

SHARE