Άκης Πετρετζίκης
Φωτογραφία: Instagram/ @akispetretzikis
ITS A GIRL

Ο Ακης Πετρετζίκης φωτογραφίζει την σύζυγό του με την κόρη τους στο μαιευτήριο


Σε πελάγη ευτυχίας ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα, που εδώ και μερικές ώρες κρατούν στην αγκαλιά τους τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους: την κόρη τους.

Τη γέννηση της κόρης του έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Instagram ο ίδιος ο Άκης Πετρετζίκης, ανεβάζοντας και την πρώτη φωτογραφία του μωρού.

«Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ!» έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης, που δεν έκρυψε τα συναισθήματά του για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του.

«Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα…», έγραψε ο Ακης Πετρετζίκης και ευχαρίστησε τον γιατρό, τη μαία και όσους βοήθησαν τη σύζυγό του να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Ο Ακης Πετρετζίκης φωτογραφίζει την σύζυγό του με την κόρη τους -Η τρυφερή φωτό από το μαιευτήριο

Λίγες ώρες αργότερα ο Ακης Πετρετζίκης δημοσίευσε στα Instagram Stories μια φωτογραφία της συζύγου του, Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ, αγκαλιά με την κόρη τους.

Ο γνωστός σεφ σημείωσε στη λεζάντα της τρυφερής φωτογραφίας: «Ο γιος λένε είναι της μαμάς και η κόρη του μπαμπά».

Ο Ακης Πετρετζίκης φωτογραφίζει την σύζυγό του με την κόρη τους -Η τρυφερή φωτό από το μαιευτήριο
SHARE