Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου/Φωτογραφία: NDP photo agency
MOTHER AND DAUGHTER

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η μητέρα της πήγε στο θέατρο να την απολαύσει πάνω στη σκηνή


H Αλεξάνδρα Παλαιολόγου πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Οι γείτονες από πάνω» στο θέατρο Πειραιώς 131.

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του έργου του Ισπανού συγγραφέα Σέσκ Γκέϊ και πλήθος κόσμου ήταν εκεί για να απολαύσει την παράσταση.

Πρόκειται για μια έξυπνη «οργασμική κωμωδία» που αφορά όλον τον κόσμο, αφού έχει θέμα τον γάμο, τις μακροχρόνιες σχέσεις και το αιώνιο πρόβλημα των ζευγαριών…την αναζωπύρωση της αγάπης και του σεξ… με όλα τα ξεκαρδιστικά επακόλουθα. Μαζί με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παίζουν επίσης ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Γιώργος Κοψιδάς και η Υακίνθη Παπαδοπούλου. 

Στην θεατρική πρεμιέρα της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου ήταν η μητέρα της, η οποία την καμάρωσε πάνω στη σκηνή.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με την μητέρα της/Φωτογραφία: NDP photo agency

Μητέρα και κόρη πόζαραν στους φωτογράφους μετά το τέλος της παράστασης.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με την μητέρα της/Φωτογραφία: NDP photo agency

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έχει μιλήσει στη BOVARY για τη μητέρα της: «Μεγάλωσα στην Κυψέλη, στη Φωκίωνος Νέγρη. Η οικογένειά μου δεν είχε καμία σχέση με την χώρο, αλλά ήταν εξαιρετικά φιλότεχνη. Η μαμά μου θεωρούσε το θέατρο παιδεία, και πολύ καλά έκανε. Με πήγαινε Εθνικό, Βογιατζή, Επίδαυρο, βλέπαμε τα πάντα. Ο μπαμπάς μου είχε αναλάβει το κομμάτι της όπερας, Λυρική Σκηνή, μπαλέτο. Ημουν ένα παιδί που μεγάλωσε μέσα την τέχνη.

Δημόσιος υπάλληλος ήταν ο μπαμπάς μου και νηπιαγωγός η μαμά μου. Η μαμά μου έκανε το εξής καταπληκτικό: Είχε μπει στη Σχολή όταν ήταν νέα, μετά παντρεύτηκε, έκανε δύο παιδιά, εμένα και τον αδελφό μου, και στα σαράντα της αποφάσισε να τελειώσει τη σχολή και να δουλέψει. Είναι ένας άνθρωπος μέσα στην αισιοδοξία. Νομίζω ότι είναι το πιο θετικό άτομο που γνωρίζω. Μεγάλωσα με πολλή αγάπη και προσφορά από τους γονείς μου. Με τον αδελφό μου έχουμε πέντε χρόνια διαφορά. Δεν τηλεφωνιόμαστε κάθε μέρα, αλλά είμαστε κοντά.

Οι γονείς μου ήταν πάντα στήριγμα για μένα. Πέρυσι έχασα τον πατέρα μου. Η μαμά μου είναι ακόμα ένα πολύ βασικό στήριγμα την ζωή μου».

SHARE