Άννα Βίσση Νίκος Καρβέλας
Φωτογραφία/NDP
12|04|2024 09:29
SHARE
ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

Η Άννα Βίσση έβγαλε σέλφι με τους γιους του Νίκου Καρβέλα [εικόνες]


Τα γενέθλιά του έχει σήμερα το τρίτο παιδί του Νίκου Καρβέλα το οποίο έχει αποκτήσει με την Έλενα Φερεντίνου.

Ο μικρός Φαίδων κλείνει σήμερα τα δύο του χρόνια και οι γονείς του διοργάνωσαν ένα πάρτι για να το γιορτάσουν.

Φυσικά καλεσμένη ήταν και η Άννα Βίσση η οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις τόσο με τον πρώην σύζυγό της Νίκο Καρβέλα όσο και με την νύν σύζυγό του Έλενα Φερεντίνου.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια που βρέθηκε στο πάρτι έβγαλε φωτογραφίες με τον μικρό Φαίδων και μάλιστα μέσω στόρι της στο Instagram αποκάλυψε το όνομά του.

Η Άννα Βίσση έβγαλε φωτογραφία και με τον πρώτο γιο του Νίκο Καρβέλα, Ανδρέα, τον οποίο έχει αποκτήσει με την παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Καρβέλας πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη
στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» και τη Νίκη Λυμπεράκη, η οποία προκάλεσε αίσθηση.

Ωστόσο ύστερα από την πολυσυζητημένη συνέντευξή του ο Νίκος Καρβέλας θα είναι καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού. Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στο Instagram, ότι το Σάββατο 13 Απριλίου, θα πάρει συνέντευξη από τον συνθέτη, στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έγραψε: «Το Σάββατο στο "Καλύτερα δε γίνεται" ο Νίκος Καρβέλας έρχεται να μιλήσουμε. Για τη μουσική, τη θρησκεία, τον έρωτα, τα παιδιά του, τη Γυναίκα. Να συμφωνήσουμε ή και να διαφωνήσουμε. Και να θυμηθούμε γιατί αγαπιόμαστε τόσο, σταθερά, 30 χρόνια τώρα. Στις 13.45 ακριβώς θα βγει. Μην τον χάσετε. Ένας είναι».

SHARE