Αννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή
Αννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή/Φωτογραφία: NDP photo agency
INSTAGRAM

«Με τρολάρεις;» -H Αννα Βίσση χόρεψε ζεϊμπέκικο καθώς τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή


Bραδινή έξοδο έκανε η Δέσποινα Βανδή με τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη, στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση.

Το ζευγάρι διασκέδασε στο «Hotel Εrmou» και μάλιστα η Δέσποινα Βανδή αποδέχτηκε την πρόσκληση της Αννας Βίσση να ανέβει στην πίστα και να τραγουδήσουν μαζί, ενθουσιάζοντας το κοινό.

Κάποια στιγμή της βραδιάς, καθώς η Δέσποινα Βανδή τραγουδούσε το «Ένα τσιγάρο διαδρομή», η Άννα Βίσση χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο. Στο τέλος του χορού, η Αννα Βίσση μιμήθηκε τον Βασίλη Μπισμπίκη που έδωσε ένα παθιασμένο φιλί στην Δέσποινα Βανδή και ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα. Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή σχολίασε την αυθόρμητη κίνηση της Αννας Βίσση και της είπε: «Με τρολάρεις, ε; Δεν μπορώ παιδιά, με τρολάρει».

Δείτε το βίντεο:

«Με τρολάρεις;» -H Αννα Βίσση χόρεψε ζεϊμπέκικο καθώς τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή

Θυμίζουμε ότι η εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, όταν ο ηθοποιός ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε ζεϊμπέκικο μπροστά στην αγαπημένη του προκάλεσε πολλά σχόλια στα social media.

Το ζεϊμπέκικο του ηθοποιού στην πίστα δίπλα στην τραγουδίστρια, τα φιλιά που αντάλλαξαν και το τραγούδι που ερμήνευσε εκείνη, καθισμένη στα πόδια του, έχουν αποτελέσει ένα από τα πιο «δυνατά» θέματα συζήτησης των τελευταίων ημερών.

SHARE