Η Αννα Μαρία Βελλή
Η Αννα Μαρία Βελλή/Φωτογραφία: AnnaMaria Velli/instagram
INSTAGRAM

Αννα Μαρία Βέλλη: Είχε υποστεί βία από πρώην σύντροφό της -Η φωτογραφία με τις μελανιές στο πρόσωπο


Μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο Instagram έκανε η Αννα Μαρία Βέλλη με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Μετά από αρκετή σκέψη, η Αννα Μαρία Βέλλη αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία της από το παρελθόν, όταν είχε υποστεί βία από πρώην σύντροφό της.

Στη φωτογραφία την βλέπουμε με μια μεγάλη μελανιά στο μέτωπο καθώς όπως έγραψε η ίδια ο πρώην σύντροφός της την πέταξε με βία πάνω στα πλακάκια με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πρόσωπο.

To μήνυμά της στο Instagram απέσπασε την προσοχή των followers της και η ίδια θέλησε μέσα από την προσωπική εμπειρία της να στείλει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες. Σημειώνεται ότι η Αννα Μαρία Βέλλη έχει αποκαλύψει στο παρελθόν πως έχει υποστεί βία σε πρώην σχέση της.

Διαβάστε όσα έγραψε η Άννα Μαρία Βέλλη:

«•Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών•

Έχω αυτή τη φωτογραφία (με άλλες που καλύτερα να μην δημοσιοποιήσω) αποθηκευμένη στα «αγαπημένα» στο κινητό μου. ΜΑ ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ. Στα Αγαπημένα η φωτογραφία που δείχνει πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ. Θυμάμαι το κεφάλι μου να βρίσκει πλακάκι και μετά από δέκα λεπτά να σηκώνομαι σαστισμένη και να βλέπω αυτό στο μέτωπο μου. Η πρώτη μου σκέψη ήταν τώρα πως θα το κρύψω;

Λες να έχω εσωτερική αιμορραγία; Αν πάω στο νοσοκομείο θα μάθουν όλοι πως με χτύπησε; Κι αν δεν με Πιστέψουν; Εκείνος θυμάμαι να ζητάει «συγγνώμη» μόνο αφού είδε το εξόγκωμα στο μέτωπο μου. Και «δεν θα το ξανακάνω». Το ξανάκανε!!! Και χειρότερα. Η βία είναι εξελικτική. Το σπρώξιμο θα γίνει χαστούκι και το χαστούκι μπουνιά και ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ…

Μιλήστε μην φοβάστε. Μην σας νοιάζει «τι θα πει ο κόσμος». Ο κόσμος θα μάθει να λέει πως ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΥΤΗΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΘΥΜΑ αρκεί να μην φοβόμαστε να του το φωνάξουμε. ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ. #together

(Σκέφτηκα πολύ πριν ανεβάσω αυτή τη φωτογραφία και τελικά αποφάσισα πως άργησα κιόλας. Μόνο αν ακουστούμε θα έρθει η αλλαγή)».

SHARE