Οικονομικό και μοντέρνο
Οικονομικό και μοντέρνο/Φωτογραφία: Shutterstock
ΙΚΕΑ

Αντί για τραπεζάκι -Η εναλλακτική πρόταση της ΙΚΕΑ για το μικρό χολ που θα σου λύσει τα χέρια


Δεδομένου ότι στα περισσότερα σπίτια τα χολ έχουν τις διαστάσεις ενός διαδρόμου, τα πιο κατάλληλα έπιπλα είναι αυτά που εξυπηρετούν στη λειτουργικότητα, η οποία αποτελεί το ζητούμενο. 

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε οριοθετημένα ή άνετα χολ στο σπίτι μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν τρόποι να εκμεταλλευτείτε τον χώρο σας και να τον κάνετε λειτουργικό. Και εκτός από λειτουργικός, θέλουμε ο χώρος μας να είναι όμορφος, με στιλ και γούστο.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως πέρα από το καθιστικό και την κουζίνα, ένας χώρος που πρέπει κανείς να δώσει την απαραίτητη προσοχή στη διακόσμησή του είναι η είσοδος του σπιτιού. Πρόκειται για το σημείο που μπορεί να δημιουργήσει μια θετική πρώτη εντύπωση στους καλεσμένους, αφού είναι και το πρώτο πράγμα που βλέπει κανείς όταν φτάνει.

Oταν τα τετραγωνικά του χολ λοιπόν είναι περιορισμένα, αντί για τραπεζάκι μπορούμε να τοποθετήσουμε το πρακτικό έπιπλο από την IKEA που θα σας λύσει τα χέρια.

Μην ξεχνάμε, ότι οι interior designers τονίζουν ότι η εξοικονόμηση χώρου και η λειτουργικότητα είναι ένα από τα βασικά κριτήρια στην επιλογή επίπλων και διακοσμητικών αξεσουάρ στο σπίτι.

Η εναλλακτική πρόταση του ΙΚΕΑ για το μικρό χολ που θα σου λύσει τα χέρια

Το ράφι τοίχου της IKEA έχει μινιμαλιστική γραμμή, είναι αρκετά οικονομικό και έχει και συρτάρι για να βάζεις μέσα χαρτιά, κλειδιά και ό,τι άλλο είναι χρήσιμο.

Βγαίνει σε λευκό χρώμα και υπάρχει η επιλογή ο βραχίονας στήριξης να είναι μαύρος αντί λευκός.

Μπορείς φυσικά από πάνω από το ράφι της IKEA να τοποθετήσεις έναν καθρέφτη που βοηθά στο να μοιάζει μεγαλύτερος ο χώρος από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. 

Η εναλλακτική πρόταση του ΙΚΕΑ για το μικρό χολ που θα σου λύσει τα χέρια

Το ράφι από την ΙΚΕΑ θα το βρεις εδώ και κοστίζει 67 ευρώ.

Εχει κωδικό «EKBY ALEX» και σας επιτρέπει να έχετε σε κοινή θέα τα αγαπημένα σας πράγματα πάνω στο ράφι (όπως κορνίζες και βάζα με λουλούδια), και να κρύβετε αυτά που θέλετε μέσα στα συρτάρια.Τα φρένα για τα συρτάρια εμποδίζουν τα συρτάρια να βγουν πολύ έξω.

SHARE