Μπάνιο ΙKEA
Μπάνιο ΙKEA
IKEA

Το αποθηκευτικό έπιπλο του IKEA που χωράει και στο πιο μικρό μπάνιο (ή και κουζίνα)


Αν έχετε ένα μικρό μπάνιο που δεν χωράει όλα τα καλλυντικά σας, αλλά και πολλά απαραίτητα, όπως πετσέτες, χαρτιά και σαπούνια, στα καταστήματα ΙΚΕΑ ανακαλύψαμε το ιδανικό έπιπλο για εσάς.

Οικονομικό και σε λευκό χρώμα, το τρόλεϊ από τα IKEA έχει την κωδική ονομασία Vesken και μπορείτε να το τοποθετήσετε από το μπάνιο, την κουζίνα μέχρι και δίπλα στο πλυντήριο. Το καλύτερο απ΄ όλα είναι ότι δεν πιάνει χώρο και είναι πολύ λειτουργικό.

Οι αποθηκευτικοί χώροι σε ένα σπίτι είναι πάντα πολύ χρήσιμοι και γι΄ αυτό αυτό το τρόλεϊ που βρήκαμε από τα IKEA αξίζει την προσοχή σας.

Το αποθηκευτικό έπιπλο του IKEA που χωράει και στο πιο μικρό μπάνιο (ή και κουζίνα)

Το λευκό τρόλεϊ από τα IKEA κοστίζει 14.99 ευρώ και θα το βρείτε εδώ.

Χωράει ακόμα και στα πιο μικρά μπάνια κι έχει πολύ χώρο στα ράφια του για τα καλλυντικά σας από μπουκάλια σαμπουάν, μέχρι και σαπούνια και μικρά αντικείμενα. Το τρόλεϊ συναρμολογείται γρήγορα κι εύκολα, συνδέοντας τα τμήματά μεταξύ τους με ένα κλικ, χωρίς να χρειάζεστε εργαλεία.

Η σταθερή κατασκευή και τα τέσσερα ροδάκια διευκολύνουν τη μετακίνηση του τρόλει. Έτσι, μπορείτε να το μετακινήσετε όπου επιθυμείτε. Χωράει και σε μικρούς χώρους χάρη στο μικρό μέγεθός του.

Το τρόλεϊ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τα απορρυπαντικά του πλυντηρίου:

Μπορείτε επίσης να το τοποθετήσετε στο μπάνιο για να χωρέσει τα καλλυντικά σας. Σαμπουάν, αφρόλουτρα και σφουγγάρια παραμένουν στην θέση τους, χάρη στα ανυψωμένα άκρα από όλες τις πλευρές.

Το τρόλεϊ μπαίνει και στην κουζίνα. H οργάνωση της κουζίνας είναι άκρως σημαντική σε ένα σπίτι, ώστε η διαδικασία της μαγειρικής να γίνεται όσο πιο ευχάριστα γίνεται και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

SHARE