Άρης Σερβετάλης
Ο Άρης Σερβετάλης στον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου /Φωτογραφία: NDP Photo Agency
MAN OF GOD

Ο Άρης Σερβετάλης ως Άγιος Νεκτάριος -Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Man Of God»


Η νέα ταινία διεθνών προδιαγραφών «Μan of God» ξεκίνησε επιτέλους γυρίσματα στην Ελλάδα.

Στην ταινία της Γιελένα Πόποβιτς, που βασίζεται στη ζωή και το έργο του Άγιου Νεκτάριου, πρωταγωνιστεί ο Άρης Σερβετάλης, στον ρόλο του Αγίου.

Η ιστορία επικεντρώνεται στις συκοφαντίες και τις διώξεις που υπέστη ο Άγιος Νεκτάριος από τους εχθρούς του, χωρίς να λυγίσει και να σταματήσει να κηρύττει τον λόγο του θεού.

Μαζί του θα δούμε ένα εξαιρετικό καστ που αποτελείται από τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννη Στάνκογλου, Νικήτα Τσακίρογλου, Τόνια Σωτηροπούλου, Μάνο Γαβρά, Γιάννη Αναστασάκη, Μιχάλη Οικονόμου, Αλέξανδρο Μυλωνά, Παύλο Κουρτίδη, Αλεξάντερ Πετρόφ αλλά και τον Μίκι Ρουρκ. Τη μουσική της ταινίας έχει αναλάβει ο πολυβραβευμένος μουσικοσυνθέτης Ζμπίγκνιου Πράισνερ, συνεργάτης του Κριστόφ Κισλόφσκι.

Ο Άρης Σερβετάλης έχει μεταμορφωθεί εντελώς για τις ανάγκες του ρόλου.

Στις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα, τον βλέπουμε με μακριά μαλλιά, πλούσια γενειάδα, γυαλιά και ράσα, να ενσαρκώνει τον Άγιο Νεκτάριο, όταν ήταν ιερέας.

Εύα Νάθενα και Άρης Σερβετάλης
Εύα Νάθενα και Άρης Σερβετάλης /Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο σπουδαίος ηθοποιός κρατά το σενάριο και ακολουθεί τις σκηνοθετικές οδηγίες της Γιελένα Πόποβιτς ενώ η γνωστή σκηνογράφος και ενδυματολόγος Εύα Νάθενα τον βοηθά με το κοστούμι του.

Άρης Σερβετάλης και Γιελένα Πόποβιτς /Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Τα γυρίσματα αρχικά θα ξεκινούσαν τον Απρίλιο, ωστόσο, λόγω της πανδημίας αναβλήθηκαν.

Άρης Σερβετάλης
Άρης Σερβετάλης /Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η ημερομηνία εξόδου της ταινίας στους κινηματογράφους από τη Feelgood έχει οριστεί για τον Νοέμβριο με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από την κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου.

Άρης Σερβετάλης
Άρης Σερβετάλης /Φωτογραφία: NDP Photo Agency
SHARE