Αλίκη Βουγιουκλάκη
Αλίκη Βουγιουκλάκη/ Φωτογραφία: Instagram/ @alikivougiouklakiofficial
19|03|2024 08:26
SHARE
ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ

Αυτό είναι το άρωμα που φορούσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη -Κυκλοφορεί ακόμα


Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μπορεί να έχει φύγει από τη ζωή εδώ και 28 χρόνια, όμως η διαχρονική της ομορφιά εξακολουθεί να αποτελεί έμπνευση για τις γυναίκες μέχρι και σήμερα.

Τώρα μάθαμε ποιο ήταν και το αγαπημένο άρωμα της και αυτό είναι κάτι που μας ενθουσιάζει καθώς το εν λόγω άρωμα διατίθεται μέχρι και σήμερα στην αγορά και μπορούμε όλες να το αποκτήσουμε.

Ειδικότερα, ο Μάκης Δελαπόρτας βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωίαν σε Είδον» ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας και αποκάλυψε το αγαπημένο άρωμα της αξέχαστης ηθοποιού αλλά και ένα μυστικό ομορφιάς που ακολουθούσε ώστε να μοσχομυρίζει ολόκληρη.

Το αγαπημένο άρωμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη

«Έχω ένα συγκεκριμένο άρωμα που φοράω. Το φοράω περίπου 20 χρόνια. Η Αλίκη ήταν μια γυναίκα που μοσχοβολούσε. Όχι μόνο όταν περνούσε από δίπλα αλλά και στο σπίτι, στο καμαρίνι», είπε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Φορούσε το ίδιο άρωμα αλλά το λέει στην ταινία «Χτυποκάρδια στο θρανίο». Εκεί που της λέει ο Γιώργος Κωνσταντίνου «τι ωραία που μυρίζετε», εκείνη του απαντά: «Ναι, είναι το τάδε». Ας μην πω τώρα τη μάρκα για να μην κάνω διαφήμιση.

Αυτό το φορούσε μέχρι το τέλος. Όταν «έφυγε», πήγα και αγόρασα ένα μπουκάλι και το έχω ακόμα, για να θυμάμαι τη μυρωδιά της. Ήταν ταυτισμένη η μυρωδιά μαζί της», ανέφερε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Όταν μιλούσε, μοσχομύριζε το στόμα της. Μου έλεγε ότι το άρωμα πρέπει να το βάζουμε όχι μόνο πίσω από τα αυτιά αλλά στη μύτη και τα ρουθούνια. Και όταν μιλούσε, μύριζε η αναπνοή της άρωμα. Πολλές φορές το κάνω και εγώ αυτό», αποκάλυψε σε άλλο σημείο της συζήτησης ο Μάκης Δελαπόρτας.

Ψάξαμε και βρήκαμε λοιπόν το συγκεκριμένο απόσπασμα και όπως πολύ σωστά είπε ο γνωστός ηθοποιός και βιογράφος των μεγαλύτερων αστέρων του ελληνικού κινηματογράφου, η Αλίκη Βουγιουκλάκη είπε πως φορούσε το Miss Dior.

Πρόκειται για ένα άρωμα που γεννήθηκε το 1947, ένα χρόνο μετά αφού ο δημιουργός του Christian Dior είχε ιδρύσει τον ομώνυμο οίκο μόδας.

Όσο για τις νότες του θηλυκού αρώματος, μέσα στα συστατικά του θα βρείτε περγαμόντο, τριαντάφυλλο και βανίλια, ένα αρωματικό τρίπτυχο που αφήνει μια πολύ γλυκιά αίσθηση.





SHARE