Πρίγκιπας Κάρολος και Καμίλα
Η μάσκα της είναι πολύ ιδιαίτερη/Φωτογραφία: ΑP images
21|03|2023 11:04
SHARE
ROYAL

H βασιλική σύζυγος Καμίλα με τη μητέρα της -Η σπάνια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο Instagram


Το βασιλικό ζεύγος μοιράστηκε δύο ιδιαίτερες φωτογραφίες και τις δημοσίευσε στο Instagram με αφορμή την ημέρα της μητέρας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Ημέρα της μητέρας στο Ηνωμένο Βασίλειο γιορτάζεται την τέταρτη Κυριακή της Σαρακοστής και γι’αυτό η ημερομηνία σχεδόν κάθε χρόνο είναι διαφορετική.

Φέτος, στο Ηνωμένο Βασίλειο γιόρτασαν την ημέρα της Μητέρας στις 19 Μαρτίου και μέσα σε όλους όσους ευχήθηκαν στις μητέρες τους ήταν και η βασιλική οικογένεια.

H βασιλική σύζυγος Καμίλα, με τη μητέρα της -Η σπάνια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο Instagram

Στο επίσημο προφίλ theroyalfamily στο Instagram, ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος, Καμίλα, δημοσίευσαν δύο φωτογραφίες που συγκίνησαν τους royal fans.

Στο πρώτο φωτογραφικό στιγμιότυπο, ο βασιλιάς Κάρολος ποζάρει με την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ ενώ στο δεύτερο βλέπουμε ένα σπανιο πορτρέτο με την Καμίλα και τη μητέρα της.

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε τον βασιλιά Κάρολο μωρό, με τη μητέρα του, Ελισάβετ, να τον κρατά στην αγκαλιά της. Είναι νέα, όμορφη και γοητευτική, ενώ στη δεύτερη φωτογραφία, βλέπουμε την Καμίλα με τη δική της μητέρα.

Έχουν το ίδιο χαμόγελο και το ίδιο κομψό στιλ ενώ θα έλεγε κανείς ότι μοιάζουν πολύ. Η μητέρα της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς απεβίωσε το 1994.

Φωτογραφία: Instagram/@theroyalfamily
SHARE