Βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας
Βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας/Φωτογραφία: Splash/Ideal images
ROYAL STYLE

H βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας έκοψε τα μαλλιά της καρέ -Η εμφάνιση με νέο hair look


H βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας εμφανίστηκε στη Μαδρίτη με νέο hair look.

H 51χρονη royal υποδέχτηκε τον πρόεδρο της Παραγουάης Santiago Peña με την σύζυγό του στη Μαδρίτη και το νέο κούρεμα στα μαλλιά της έκανε αίσθηση. Η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας έκανε καρέ τα μαλλιά της, μια αλλαγή που είχε καιρό να κάνει.

Κάποιοι λένε ότι όταν μια γυναίκα κόβει τα μαλλιά της είναι έτοιμη για πολλές αλλαγές στη ζωή της. Φήμες πάντως λένε πως ο γάμος της βασίλισσας Λετίθια περνάει κρίση με τα διεθνή μέσα να μιλούν ακόμα και για διαζύγιο.

Σύμφωνα με την Eyre, το βασιλικό ζεύγος περνάει τη χειρότερη συζυγική του κρίση μετά τις φήμες περί απιστίας της Λετίθια με τον Χάιμε ντελ Μπούργκο το 2013, ενώ φαίνεται πως το βασιλικό ζευγάρι αποφάσισε να αναβάλει το διαζύγιο μέχρι την ενηλικίωση των παιδιών του.

Φωτογραφία: Splash/ideal images

H βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας έκοψε τα μαλλιά της καρέ

Η βασίλισσα Λετίθια εμφανίστηκε στις 28 Φεβρουαρίου του 2024 με ένα γκρι κοστούμι και μαύρες γόβες. Η κομψή γαλαζοαίματη έκοψε καρέ τα μαλλιά της, μια αλλαγή που έγινε στο πλαίσιο έντονων φημών πως ο γάμος της με τον βασιλιά Φελίπε περνάει μεγάλη κρίση.

Στο αποκαλυπτικό βιβλίο ο Χάιμε Ντελ Μπούργκο ανέφερε πως ήταν ζευγάρι με τη Λετίθια, πριν τελικά παντρευτεί την αδελφή της, Τέλμα Ορτίζ, με την οποία πλέον έχει χωρίσει. Η αποκάλυψη αυτή φέρεται να έχει σοκάρει τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας, και τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με την «Bild», αναφέρουν τώρα πως η βασίλισσα Λετίθια και ο βασιλιάς Φελίπε υπέγραψαν μια συμφωνία διαζυγίου κατά τη διάρκεια μιας συζυγικής κρίσης στο παρελθόν.

Φωτογραφία: casareal.es

Η βασίλισσα ενθουσίασε τους royal fans με το νέο της hair look όταν εμφανίστηκε σε πρόσφατη εκδήλωση στη Μαδρίτη μαζί με το σύζυγό της, βασιλιά Φελίπε. Η γαλαζοαίματη έχει αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά της για ένα υπέρκομψο κοντό καρέ που φτάνει μέχρι τους ώμους, μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων χρόνων.

Δείτε το βίντεο:

SHARE