Βασίλισσα Λετίθια
Βασίλισσα Λετίθια/Φωτογραφία: Getty/Ideal images
QUEEN LETIZIA

Η βασίλισσα Λετίθια με total red εμφάνιση -Tο φόρεμα είναι από τα Massimo Dutti


Η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας απέδειξε ξανά ότι δεν θεωρείται τυχαία ένα από τα πιο δημοφιλή royal style icons στον κόσμο.

Η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας πάντα εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές της επιλογές και έχει αποδείξει ότι μπορεί να υποστηρίξει κάθε απόχρωση, είτε ουδέτερη και διακριτική είτε bold και έντονη.

Ό,τι και να φορέσει καταφέρνει να κερδίσει μια θέση στη λίστα με τις best-dressed της εβδομάδας και αποτελεί μια από τις πιο καλοντυμένες royals, με την ίδια να αγαπά ιδιαίτερα όχι μόνο τις δημιουργίες πολυτελών οίκων, αλλά και τα κομμάτια των high street brands (έχει ιδιαίτερη αδυναμία σε Zara και Massimo Dutti). Μάλιστα, συχνά θα τη δούμε να συνδυάζει οικονομικά με πιο ακριβά κομμάτια.

Η βασίλισσα Λετίθια με total red εμφάνιση -Tο φόρεμα είναι από τα Massimo Dutti

Εντυπωσιακή και όπως πάντα σούπερ στιλάτη, η βασίλισσα Λετίθια επέλεξε για την εμφάνισή της ένα εκπληκτικό total red look, το οποίο μαγνήτισε όλα τα βλέμματα και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Το φόρεμα είναι από παλιότερη συλλογή των Massimo Dutti, το οποίο έχει φορέσει ξανά.Τα παπούτσια της είναι της σχεδιάστριας Carolina Herrera και το clutch της από το brand Malababa.

Θυμίζουμε ότι τo κόκκινο είναι το αγαπημένο χρώμα της βασίλισσας Λετίθια και πολύ συχνά κάνει total red looks.

Φωτογραφία: Getty/Ideal images
SHARE