Η βασίλισσα Λετίθια με μπαλαρίνες
Φωτογραφία: Spalsh/ Ideal Image
ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΛΕΤΙΘΙΑ

Η βασίλισσα Λετίθια μόλις απέδειξε ότι αυτό είναι το απόλυτο micro trend στα παπούτσια του χειμώνα


Η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας εμφανίστηκε με ένα εκπληκτικό σύνολο και υιοθέτησε το απόλυτο micro shoe trend του χειμώνα.

Όταν κανείς μιλάει για royals και είδωλα του στιλ, ένα από τα πρώτα ονόματα που του έρχονται στο μυαλό, πέρα από την Κέιτ Μίντλετον (Μέγκαν, που είσαι;) είναι η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας. Η ανεπιτήδευτη κομψότητα της είναι πραγματικά ακαταμάχητη, έχει αποδείξει ότι λατρεύει τη μονοχρωμία, αλλά μπορεί να απογειώσει ακόμα και το πιο εκκεντρικό μοτίβο, ενώ πιστεύει ακράδαντα ότι δε χρειάζεται να εμφανίζεσαι με καινούριο look κάθε φορά για να εντυπωσιάσεις.

Η βασίλισσα Λετίθια λοιπόν τον τελευταίο καιρό έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις, εμπνέοντας τις ανά τον κόσμο fashionistas που λατρεύουν τις στιλιστικές επιλογές της. Από τις πιο πρόσφατες, λοιπόν, ξεχωρίσαμε εκείνη στην οποία την είδαμε να υιοθετεί το micro trend που κυριαρχεί αυτήν την περίοδο και δεν είναι άλλο από τις μπαλαρίνες.

Βέβαια, όσοι παρακολουθούν μανιωδώς τις εμφανίσεις της Λετίθια (guilty) γνωρίζουν ότι η πρώην δημοσιογράφος ανέκαθεν ήταν fan του συγκεκριμένου στιλ παπουτσιού. Η ίδια φόρεσε ένα ζευγάρι μαύρες μπαλαρίνες Hugo Boss και τις συνδύασε με ένα υπέρκομψο σύνολο σακάκι-παντελόνι του ίδιου οίκου.

η βασίλισσα Λετίθια με μπαλαρίνες
Splash/ Ideal Image
η βασίλισσα Λετίθια με μπαλαρίνες
Splash/ Ideal Image

Ένα φανταστικό outfit για το γραφείο -και όχι μόνο, αφού με χρυσούς κρίκους, τα μαλλιά πιασμένα πάνω και ένα sparkly clutch γίνεται εύκολο βραδινό!

η βασίλισσα Λετίθια με μπαλαρίνες
Splash/ Ideal Image

Οι μπαλαρίνες αποτελούν ένα από τα παπούτσια που έρχονται και φεύγουν από τις τάσεις, αλλά υπάρχουν και οι fashionistas που καταφέρνουν να τις κάνουν να μοιάζουν πάντα επίκαιρες. Και μια από αυτές είναι σίγουρα η βασίλισσα Λετίθια!

SHARE