ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΜΠΕΚΑΜ

H Βικτόρια Μπέκαμ ανοίγει την τσάντα της και αποκαλύπτει τι έχει μέσα


Η Βικτόρια Μπέκαμ φωτογραφήθηκε για τη γαλλική Vogue και μεταξύ άλλων μίλησε στην κάμερα για να αποκαλύψει στους εκατομμύρια θαυμαστές της τι έχει μέσα στην τσάντα της.

Η Βικτόρια Μπέκαμ γνώρισε στιγμές δόξας ως μέλος των εμβληματικών Spice Girls και μετά τη διάλυσή τους κυνήγησε το αληθινό της όνειρο: δοκίμασε τις δυνατότητές της ως σχεδιάστρια μόδας.

Η σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ μίλησε στην κάμερα της γαλλικής Vogue και έδειξε τι κουβαλάει κάθε μέρα μέσα στην μαύρη τσάντα της. Η δερμάτινη τσάντα της είναι από το δικό της brand Victoria Βeckham, η οποία μάλιστα χωράει πολλά πράγματα.

H Βικτόρια Μπέκαμ αποκαλύπτει τι έχει μέσα στην τσάντα της που κρατάει κάθε μέρα

Η Βικτόρια Μπέκαμ δεν αποχωρίζεται ποτέ το κινητό της τηλέφωνο καθώς όπως δηλώνει η ίδια το χρειάζεται για να επικοινωνεί κυρίως με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τα παιδιά της. «Δεν φεύγω ποτέ από το σπίτι χωρίς το κινητό μου» εξηγεί και δείχνει στην κάμερα τη φωτογραφία που έχει στην οθόνη της, η οποία είναι εκείνη και ο Ντέβιντ από την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Beckham» του Νetflix.

Στη συνέχεια έχει πάντα μαζί της μια φωτογραφική μηχανή για να απαθανατίζει προσωπικές στιγμές της. Οπως εξηγεί προτιμάει τις φωτογραφίες που βγάζει η μηχανή, παρά αυτές του κινητού τηλεφώνου. Έπειτα έχει πάντα μαζί της ένα highlighter και το άρωμά της, το οποίο ανήκει στο δικό της brand και ονομάζεται «Suite 302».

Επίσης έχει πάντα μέσα στην τσάντα της έναν ενεργειακό κρύσταλλο, ο οποίος την βοηθά να έχει θετική ενέργεια. Οι ενεργειακοί κρύσταλλοι χρησιμοποιούνται στην ενεργειακή θεραπεία για να βελτιστοποιήσουν τη ροή της ενέργειας στο σώμα και να απομακρύνουν αρνητικές ενέργειες.

Τέλος κουβαλάει πάντα τα μαύρα γυαλιά ηλίου της, την θήκη για τις πιστωτικές κάρτες της που της έκανε δώρο ο Ντέιβιντ πριν από 27 χρόνια, ένα lipliner, τα ακουστικά του κινητού της για να ακούει 90s, RNB και soul μουσική. Και όχι, δεν είναι ασύρματα, γιατί όπως εξηγεί είναι old fashioned και προτιμάει αυτά με το καλώδιο. 

SHARE