Η γυμναστική που ακολουθεί η Βικύ Καγιά
Βίκυ Καγιά
02|03|2024 16:50
SHARE
ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ

Η Βίκυ Καγιά δείχνει τι γυμναστική κάνει και διατηρείται σε άψογη φόρμα στα 45 της


Η Βίκυ Καγιά δεν είχε ποτέ ιδιαίτερες αυξομειώσεις στο βάρος της. Πάντα τη θυμόμαστε ψιλόλιγνη ενώ ακόμη και μετά τη γέννηση των παιδιών της, το σώμα της δεν άλλαξε.

Φυσικά, εκτός από τα καλά γονίδια και την ισορροπημένη διατροφή της, η Βίκυ Καγιά δίνει έμφαση και στη γυμναστική. Σε παλαιότερη συνένευξη της η παρουσιάστρια και μοντέλο είχε δηλώσει: «Η άσκηση είναι σημαντική. Οι προπονήσεις με βάρη και το crossfit δεν μου ταιριάζουν. Προτιμώ τη γιόγκα, το περπάτημα, το κολύμπι και το τζόκινγκ».

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Βίκυ Καγιά με αφορμή τη συνεργασία της με εταιρεία κινητών τηλεφώνων δημοσίευσε στα social media, τη γυμναστική που ακολουθεί αυτό το διάστημα. Ο λόγος για το τρέξιμο.

Μάλιστα η ίδια επειδή μένει στα νότια προάστια, η γειτονιά της την ευνοεί για τζόκινγκ χάρη στους φαρδείς δρόμους. Ας μη μιλήσουμε για τη θάλασσα που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής και σε προκαλεί να βγεις τελικά για εκείνο το τζόκινγκ.

Ποια άλλα είδη γυμναστικής ακολουθεί η Βίκυ Καγιά

Σε συνέντευξή της σε εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου η Βίκυ Καγιά έχει αποκαλύψει τα μυστικά της ομορφιάς της και τον λόγο που δεν κάνει botox. ««Θα είμαι με τις ρυτίδες και θα σας κάνω έξαλλες. Μου αρέσει να βλέπω το πρόσωπό μου να μεγαλώνει. Είναι κάτι προσωπικό, δεν έχει να κάνει με τους πλαστικούς χειρουργούς, ούτε με αυτούς που τα κάνουν. Δεν μου αρέσουν τα υπερβολικά πράγματα να βλέπω ούτε το προτείνω.

Διατηρώ πάρα πολύ καλά την επιδερμίδα μου με δερματολόγο. Μου κάνει πολλές ενυδατώσεις, μεσοθεραπείες. Έχω περάσει ακμή με σημαδάκια που έχουν μείνει.

Οπότε αν την επιδερμίδα την κρατάς ενυδατωμένη και χαρούμενη, για κάποιο λόγο φαίνεται νεανικό το δέρμα».

Όσον αφορά τα άλλα είδη γυμναστικής που ακολουθεί η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε: «Κάνω pilates, yoga. Τρώω τα πάντα. Έτσι είναι και η μαμά μου, έτσι είναι το σκαρί μας. Τώρα θα κάνω μυϊκή ενδυνάμωση, λίγο βάρη».

SHARE