Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρης Παπαμιχαήλ
Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρης Παπαμιχαήλ/Φωτογραφία: alikivougiouklakiofficial/instagram
03|10|2022 09:40
SHARE
ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ

Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρης Παπαμιχαήλ στην πρώτη τους εμφάνιση ως αρραβωνιασμένοι


H Αλίκη Βουγιουκλάκη και o Δημήτρης Παπαμιχαήλ έμειναν στη συνείδηση του κόσμου ως δύο σπουδαίοι ηθοποιοί και ένα αγαπημένο ζευγάρι.

Οι δυο τους δεν συμπάθησαν ο ένας τον άλλον αμέσως, αλλά ο έρωτας μέσα τους ήταν κεραυνοβόλος. Το ζευγάρι παντρεύτηκε και απέκτησε μαζί ένα γιο, τον Γιάννη, πριν φθάσουν τελικά στην πόρτα ενός πολύκροτου διαζυγίου, που θα τους σημάδευε για πάντα.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο πρώτο κοινό θεατρικό του εγχείρημα

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στα social media και συγκεκριμένα από το προφίλ του Άρη Λουπάση. Στη λεζάντα της φωτογραφίας δίνει ορισμένες πολύτιμες πληροφορίες στους διαδικτυακούς του φίλους και μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ από τον φακό του Κλεισθένη στο θέατρο "Κεντρικόν" όπου συμπράττουν για πρώτη φορά θεατρικά με την "Κολόμπ" του Ανούιγ, φορώντας και οι δύο βέρες στο αριστερό χέρι μετά την πρόταση γάμου που κάνει ο ηθοποιός λίγο πριν στα παρασκήνια του θεάτρου.»

«Η ανακοίνωση της πρώτης θεατρικής συνεργασίας γίνεται το καλοκαίρι του 1964 παράλληλα με τα γυρίσματα της ταινίας "Μοντέρνα Σταχτοπούτα" που πραγματοποιούνται σε Αθήνα και Ιταλία. Η σπίθα του μεγάλου έρωτα ανάβει στα διαλείμματα των γυρισμάτων όπου απολαμβάνουν μαζί τα υπέροχα σοκάκια της Ρώμης, για να φουντώσει στην συνέχεια στην σκηνή του Κεντρικόν το φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς. »

SHARE