Δήμητρα Παπαδήμα-Γιάννης Μποσταντζόγλου
Δήμητρα Παπαδήμα-Γιάννης Μποσταντζόγλου/Φωτογραφία: NDP photo agency
FLASHBACK

Δήμητρα Παπαδήμα-Γιάννης Μποσταντζόγλου: Ανέμελοι, νέοι και φουλ ερωτευμένοι στην παραλία


Η Δήμητρα Παπαδήμα δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία της μαζί με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου από το παρελθόν.

H ηθοποιός γύρισε τον χρόνο πίσω στο Instagram και μοιράστηκε με τους followers μία φωτογραφία του Γιάννη Μποσταντζόγλου και της ίδιας στα νιάτα τους.

Στην φωτογραφία βλέπουμε το αγαπημένο ζευγάρι στην παραλία με τα μαγιό τους, όπου ο Γιάννης Μποσταντζόγλου κρατάει αγκαλιά του την Δήμητρα Παπαδήμα.

«Καλοκαίρι» σημείωσε με τρυφερό τρόπο η Δήμητρα Παπαδήμα.

Το ζευγάρι είναι χαμογελαστό και αγαπημένο σε κάποια ελληνική παραλία.

Η Δήμητρα Παπαδήμα στην παραλία με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου πριν πολλά χρόνια

Η Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σοουμπίζ. Oι δύο ηθοποιοί έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Θαλασσινή. Ο ηθοποιός έχει ακόμη έναν γιο από τον πρώτο του γάμο, τον Μέντη.

Οσο για τον λόγο που δεν έχουν παντρευτεί, η Δήμητρα Παπαδήμα έχει δηλώσει σε συνέντευξή της: «Δεν παντρευτήκαμε ποτέ με τον Γιάννη. Ήμασταν και οι δύο χωρισμένοι, οπότε δεν μπήκαμε στη διαδικασία. Τι είναι ο γάμος; Να υπογράψεις ένα χαρτί… Και αυτό σε κάνει να αγαπάς τον άλλον και να τον σέβεσαι εφ όρου ζωής; Εμείς μπορεί να μην παντρευτήκαμε, αλλά πραγματικά σεβόμαστε και αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Αυτό το έχει αποδείξει η ζωή, δεν το λέω εγώ. Και οι πειρασμοί τριγύρω πάρα πολλοί».

SHARE