γυναίκα απώλεια κιλών
Φωτογραφία/Instagram
12|05|2024 09:23
SHARE
DIET

Mια 40χρονη γυναίκα κατάφερε να χάσει 38 κιλά σε 8,5 μήνες με 6 απλές αλλαγές στην καθημερινότητά της


Η Crystel Saturday μία μητέρα δύο παιδιών από την Ατλάντα κατάφερε να χάσει 38 κιλά μέσα σε 8μιση μήνες τροποποιώντας κάποιες συνήθειές της.

Η 40χρονη μιλώντας στο Altanta Journal δήλωσε πως σταμάτησε να τρώει το βράδυ, έπινε μόνο νερό, μείωσε τις μερίδες του φαγητού της και ξεκίνησε το έντονο περπάτημα.

«Βαρέθηκα τις δικαιολογίες και κουράστηκα να νιώθω έτσι, ήμουν 39 χρονών με παιδιά και ήμουν μέσα στην κατάθλιψη, αλλά ξαφνικά αποφάσισα να επικεντρωθώ σε ένα μόνο πράγμα».

Η ίδια ξεκίνησε το ταξίδι της με την απώλεια κιλών τον Ιανουάριο του 2023, όπου ζύγιζε 102 κιλά και αποφάσισε να ξεκινήσει να μοιραστεί την εμπειρία της. Σιγά σιγά οι ακόλουθοί της ξεκίνησαν να αυξάνονται με αποτέλεσμα πλέον να έχει συγκεντρώσει 70.000 ακόλουθούς.

Πλέον συμβουλεύει πως αν θέλετε να χάσετε βάρος το πρώτο βήμα είναι να σταματήσετε να τρώτε το βράδυ. Η ίδια αναφέρει πως τηρεί 16ωρη διαλειμματική νηστεία και όταν αισθάνεται πεινασμένη καταναλώνει αρκετή ποσότητα νερού. Επίσης παρακολουθεί τις θερμίδες της παράλληλα περιορίζει την πρόσθετη ζάχαρη και προπονείται με βάρη.

Το Σάββατο ξεκίνησε ένα πρόγραμμα στα social media το οποίο λέγεται "Δέσμευση για αλλαγή" προκειμένου να βοηθήσει άλλους να χάσουν βάρος και να εντάξουν στην καθημερινότητά τους υγιεινές συνήθειες. «Θέλω να βοηθήσω τους ανθρώπους και να τους δώσω χρήσιμα ''εργαλεία'' για να μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για μια καλύτερη ζωή», είπε η ίδια.

SHARE