Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τους γονείς της στη Μύκονο
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
05|05|2023 13:32
SHARE
ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τους γονείς της στη Μύκονο


Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του NDP να περπατά στη Μύκονο με τους γονείς της, Γιάννη Ζουγανέλη και Ισιδώρα Σιδέρη.

«Νιώθω τυχερή που κατάγομαι από τη Μύκονο. Ένας τόπος με άπλετο φως, υπέροχα χρώματα, τρομερή ενέργεια και μπορεί να φιλοξενήσει πολλές στιγμές της ζωής σου. Αυτά βέβαια δεν προβάλλονται τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει τρόπος στο νησί να έχεις μία πιο υγιή ζωή. Το χειμώνα η Μύκονος είναι ένα ποίημα. Είναι λίγο έρημο αλλά είναι πιο καθαρό. Μία καθαρότητα που δύσκολα μπορείς να την απολαύσεις το καλοκαίρι» έχει σημειώσει σε συνέντευξή της στο ραδιόφωνο η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει μια εξαιρετική σχέση με τους γονείς της και δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει μαζί σε δημόσιες αλλά και επίσημες εμφανίσεις τους.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τους γονείς της στη Μύκονο

Σε συνέντευξή της μάλιστα στο Bovary είχε αναφέρει: ««Έχω καταλάβει τους γονείς μου και τα τελευταία χρόνια τους έχω αγαπήσει περισσότερο. Οι γονείς μου δεν μου φώναζαν όταν ήμουν παιδί, μου περνούσαν τα πράγματα κάπως υπογείως -και αυτό ήταν πιο δύσκολο. Όταν σου φωνάζουν, αντιδράς, ενώ εκείνοι, με τον δικό τους τρόπο, διαμόρφωναν τον χαρακτήρα μου χωρίς να το καταλάβω -και αυτό προκαλεί θυμό. Είχα πάρα πολύ θυμό στην εφηβεία μου, τώρα τον έχω περιορίσει.»

Όσο για το look της, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει ένα υπέροχο στιλ και οι εμφανίσεις της πάντα δίνουν στιλιστική έμπνευση στις θαυμάστριές της.

Η Ελωνόρα Ζουγανέλη επέλεξε ένα midi αέρινο φόρεμα σε ασπρόμαυρο print και ankle boots με τρακτερωτό πάτο ενώ απογείωσε το rock look της επιλέγοντας ένα crop leather jacket και μια μαύρη τσάντα με τρουκς.

SHARE