Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ και πρίγκιπας Χάρι
Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ και πρίγκιπας Χάρι/ Φωτογραφίες: AP Images
18|12|2022 12:57
SHARE
ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΧΑΡΛΕΪ

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ απαντά: Ήταν η πρώτη ερωτική σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι;


Η αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι με τίτλο Spare πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου και αναμένεται να προκαλέσει αναταραχή στη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας.

Ανάμεσα στα πολλά που πρόκειται κανείς να διαβάσει στο πολυαναμενόμενο βιβλίο του, το οποίο ξεπερνά τις 400 σελίδες, το Saturday Times magazine αναφέρει ότι ο πρίγκιπας Χάρι αφηγείται και την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία. Το ίδιο μέσο λέει ότι, μια από τις πιο πικάντικες αποκαλύψεις είναι το γεγονός ότι έκανε για πρώτη φορά σεξ με μια πανέμορφη, μεγαλύτερη γυναίκα στην εξοχή.

Από τότε που έγινε γνωστή η συγκεκριμένη αναφορά από την αυτοβιογραφία του Χάρι, φήμες θέλουν τη καλλονή Βρετανίδα ηθοποιό Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ να είναι η πρώτη γυναίκα με την οποία ο πρίγκιπας έκανε σεξ.

Μιλώντας στο Saturday Times magazine, η Χάρλεϊ αναφέρθηκε σε αυτές τις φήμες και ξεκαθάρισε αν ήταν τελικά ή όχι η μυστηριώδης γυναίκα. «Δεν ήμουν εγώ. Είμαι αθώα! Κατηγορηματικά όχι».

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο Us Weekly, η Χάρλεϊ είχε αποκαλύψει ότι είχε γνωρίσει τη Μέγκαν Μαρκλ, μετέπειτα σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι, όταν ήταν ακόμα ηθοποιός. «Την είχα συναντήσει μια φορά, όταν και οι δύο ήμασταν απλώς ηθοποιό. Νομίζω πριν καν γνωρίσει τον μέλλοντα σύζυγό της. Ήταν υπέροχη».

SHARE