Η Έμιλυ Κολιανδρή και η Κατερίνα Λέχου στο θέατρο
Έμιλυ Κολιανδρή-Κατερίνα Λέχου
01|11|2023 11:04
SHARE
ΕΜΙΛΥ ΚΟΛΙΑΝΔΡΗ - ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΧΟΥ

Έμιλυ Κολιανδρή, Κατερίνα Λέχου: Η επιτομή της κομψότητας στο θέατρο με total black look [εικόνα]


Μία πολύ κομψή και λαμπερή εμφάνιση πραγματοποίησαν η Εμιλυ Κολιανδρή και η Κατερίνα Λέχου, οι οποίες βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο ιμπρεσάριος από τη Σμύρνη».

Οι δυο κυρίες, οι οποίες πάντοτε ξεχωρίζουν για τις στιλιστικές τους επιλογές, καθώς χαρακτηρίζονται από στιλ και λιτότητα, επέλεξαν για την περίσταση ένα total black look.

H Εμιλυ Κολιανδρή και η Κατερίνα Λέχου στο θέατρο

Ειδικότερα, η Εμιλυ Κολιανδρή επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο γιλέκο σε συνδυασμό με ένα μαύρο παντελόνι, ενώ η Κατερίνα Λέχου μαύρο πουκάμισο με μαύρο παντελόνι. Ολοκλήρωσαν την εμφάνισή τους με λαμπερό μακιγιάζ, πιο γήινο για την Κατερίνα Λέχου και πιο έντονο για την Εμιλη Κολιανδρή που έκανε το look πιο festive με κόκκινο κραγιόν.

Χαμογελαστές και ευδιάθετες πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό του NDP.

Λίγα λόγια για την παράσταση «Ο ιμπρεσάριος από τη Σμύρνη»

Έργο γραμμένο το 1757, Ο ιμπρεσάριος από τη Σμύρνη καταδεικνύει με γκολντονική ευφυΐα ότι ποτέ δεν θα μας λείψει το υλικό για μια σπαρταριστή κωμωδία θεατρικών ηθών! Ο πλούσιος έμπορος Αλή σκοπεύει να συστήσει την τέχνη της όπερας στη Σμύρνη και απευθύνεται σε δύο ατζέντηδες, προκειμένου να τον βοηθήσουν να οργανώσει τον θίασό του. Ο ίδιος, εξάλλου, έλκεται από τρεις σοπράνο, αλλά οι διαρκείς αψιμαχίες τους για το ποια θα είναι η πριμαντόνα του θιάσου και οι αλλοπρόσαλλες απαιτήσεις όλων των εμπλεκομένων, τον κάνουν να ξανασκεφτεί την απόφασή του.

Η απλή αυτή υπόθεση τραβάει με τόλμη την κουίντα των παρασκηνίων και μας επιτρέπει να ρίξουμε μια ματιά στα ματαιόδοξα φερσίματα των καλλιτεχνών, τα αλαζονικά ξεσπάσματά τους αλλά και στον ευάλωτο ρομαντισμό τους και την υπόσχεση μυθολογίας που τους κατατρύχει. Ακριβώς αυτή η διαρκής ιλιγγιώδης (αμφι)ταλάντευση από το μεγαλείο στη μικρότητα και πίσω, ωθεί τον Βασίλη Παπαβασιλείου να επιστρέψει στον μέγα αναθεωρητή της ιταλικής κωμωδίας και να καταθέσει τη δική του πρόταση για το θεατρικό συνεταιρίζεσθαι.

SHARE