H Ελένη Δήμου
H Ελένη Δήμου/Φωτογραφία: NDP photo agency
INSTAGRAM

Επέτειος γάμου για την Ελένη Δήμου -Οι φωτογραφίες με τον σύζυγό της, Ακη Γκολφίδη


Tην επέτειο του γάμου της γιόρτασε στις 2 Οκτωβρίου η Ελένη Δήμου.

Η γνωστή τραγουδίστρια κλείνει 33 χρόνια έγγαμου βίου με τον ηχολήπτη και μουσικό παραγωγό, Άκη Γκολφίδη.

Η Ελένη Δήμου θέλησε να δημοσιεύσει φωτογραφίες της με τον σύζυγό της και να μοιραστεί με τους θαυμαστές της στο Instagram την χαρά της για την ξεχωριστή ημέρα.

«2 Οκτωβρίου 1989 - 2 Οκτωβρίου 2022. 33 υπέροχα Χρόνια γάμου!» έγραψε στο ποστ η Ελένη Δήμου για την επέτειο του γάμου της.

Επέτειος γάμου για την Ελένη Δήμου -Οι φωτογραφίες με τον σύζυγό της, Ακη Γκολφίδη

Το ζευγάρι είναι πάνω από 30 χρόνια μαζί και παραμένουν αγαπημένοι κι ερωτευμένοι ενώ έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον Αντώνη, που λατρεύουν.

Η Ελένη Δήμου έχει σημειώσει στη συνέντευξή της στη BOVARY:

«Ολοι οι δυνατοί άνθρωποι, όλοι οι άνθρωποι που έχουν πάρει τη ζωή στα χέρια τους από νωρίς είναι βαθύτατα ευαίσθητοι και συγχρόνως δυναμικοί -έτσι κι εγώ, δεν διαφέρω από τους άλλους ανθρώπους. Είμαι βαθύτατα συναισθηματική και πολύ σκληρή. 

Είναι αρκετά δύσκολο να συνδυάσεις την καριέρα σου με μια υγιή οικογενειακή ζωή. Πολλά πράγματα παίζουν ρόλο, αλλά τον πρωτεύοντα ρόλο τον παίζει ο σύντροφος. 

Ο έρωτας καθόρισε και τα τραγούδια μου και την ζωή μου. Δεν ξέρω αν ο γιος μου με θαυμάζει. Ο γιος μου είναι σαν τον μπαμπά του, δεν λέει μπράβο, αλλά είναι εκεί και μάλλον θαυμάζει, αλλά δεν λέει πολλά, δεν έχει σιρόπια και μέλια. Ούτε ο σύζυγός μου.

Ο γιος μου είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Το ωραιότερο....τραγούδι μου. Το πιο χρυσό και πιο πλατινένιο τραγούδι μου. Ο γιος μου δεν συγκρίνεται με καμία επιτυχία. Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να γίνω μητέρα».

SHARE