Ερωτευμένη ξανά η Βαλέρια Χοψονίδου
Βαλέρια Χοψονίδου/Φωτογραφία: NDP
22|07|2023 13:21
SHARE
NEW COUPLE

Ερωτευμένη ξανά η Βαλέρια Χοψονίδου -Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της, Αντώνη Βλωτιδέλλη


Ερωτευμένη εδώ και αρκετούς μήνες είναι η Βαλέρια Χοψονίδου. Η αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου βρίσκεται σε σχέση με τον θεατρικό παραγωγό, Αντώνη Βλωτιδέλλη, είναι πολύ ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Οι δυο τους βρέθηκαν για διακοπές στη Μύκονο, εκεί όπου τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του NDP να κάνουν τις βόλτες τους. Η Βαλέρια Χοψονίδου ήταν ντυμένη με μια λευκή see - through ολόσωμη φόρμα που αναδείκνυε την ηλιοκαμένη επιδερμίδα της ενώ ο σύντροφός της επέλεξε ένα total black look με τα λευκά sneakers να κάνουν αντίθεση.

Η Βαλέρια Χοψονίδου με τον σύντροφό της Αντώνη Βλωτιδέλλη

Αυτό είναι το πρώτο καλοκαίρι που περνούν μαζί.

Ποιος είναι ο θεατρικός παραγωγός που έκλεψε την καρδιά της αδερφής της Ολυμπίας Χοψονίδου.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης είχε πει στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ πως το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και πώς δεν είναι απίθανο να τους δούμε σύντομα να κάνουν το επόμενο βήμα.

«Είναι πάρα πολύ ερωτευμένοι. Μαθαίνω ότι η σχέση είναι πάρα πολύ σοβαρή και δεν αποκλείεται το ζευγάρι να κάνει σύντομα το επόμενο βήμα. Στα 35α γενέθλια της Βαλέριας, ο σύντροφός της έκανε μία ανάρτηση που έγραψε "έκλεψες την καρδιά μου τη στιγμή που γνωριστήκαμε”» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

SHARE