Η Δανάη Μπάρκα και η Ευδοκία Ρουμελιώτη
Στιγμιότυπο από την εκπομπή Πάμε Δανάη
27|01|2021 14:23
SHARE
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ

Ευδοκία Ρουμελιώτη για Γιώργο Κιμούλη: «Με κακοποίησε ψυχικά. Με έβριζε χυδαία την ώρα που έπαιζα»


Για «ψυχική κακοποίηση» μέσα από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, μίλησε η Ευδοκία Ρουμελιώτη στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τετάρτης 27 Ιανουαρίου.

Η ηθοποιός περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε κατά τη διάρκεια της θεατρικής τους συνεργασίας στην παράσταση «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα», καθώς και για το πρόβλημα υγείας που προέκυψε στην ίδια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ευδοκία Ρουμελιώτη μιλά για την δυσάρεστη εμπειρία της από την συνεργασία της με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Μέσα από συνεντεύξεις της είχε αναφερθεί στην «αντισυναδελφική συμπεριφορά» του ηθοποιού και την διακοπή της συνεργασίας τους. (Διαβάστε εδώ)

Ακολουθεί η εξομολόγηση της ηθοποιού στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Mega:

«Ενώ μετά από τόσα χρόνια, νιώθω ότι θα έπρεπε να έχει περάσει και ο θυμός και η οργή, για όλα αυτά που συμβαίνουν, κατάλαβα χθες γιατί δεν έχουν περάσει. Δεν έχουν περάσει γιατί δεν έχει να κάνει μόνο με το συμβάν, αλλά και με τον ίδιο τον πρωταγωνιστή, τον ίδιο τον άνθρωπο, που εμπλέκεται σε όλη αυτή την ιστορία. Δεν γίνεται όλοι αυτοί οι άνθρωποι που εμπλέκονται, και έχουν κακοποιήσει με τον άλφα ή βήτα τρόπο τους συνανθρώπους τους, να μην βγαίνουν να πουν μια συγγνώμη. Και αντ’αυτού, να προσπαθούνε με διάφορες δικαιολογίες, να θυματοποιούν τον εαυτό τους, και να αλλάζουν τα γεγονότα, και να παρουσιάζουν την πραγματικότητα με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο. Αυτός είναι ο λόγος που βγαίνω και μιλάω, γιατί όλο αυτό το πράγμα αισθάνομαι ότι πρέπει να σταματήσει. Σε αυτόν τον χώρο είμαστε λίγοι και γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά. Δεν μπορεί να βγαίνει να λέει ο κύριος Κιμούλης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ότι αυτή τη στιγμη, θυμηθήκαμε και η Ζέτα και εγώ και οι υπόλοιποι που θα μιλήσουν για όλα αυτά, ότι τώρα θυμηθήκαμε τη συμπεριφορά του, «επειδή έχει γίνει της μόδας» πατώντας πάνω στην κορυφαία πράξη, κατά την άποψή μου, που έκανε η Μπεκατώρου. Πάντα τα λέγαμε αυτά. Αλλά τα λέγαμε μεταξύ μας. Και η φήμη αυτού του ανθρώπου προηγείται της παρουσίας του. Όλοι ξέρουμε μέσα στο χώρο δυστυχώς, για τις συμπεριφορές του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Βγήκε και είπε για την Ζέτα Δούκα ότι ήταν μια «φτασμένη ηθοποιός». Ε, λοιπόν, εγώ δεν ήμουν μια φτασμένη ηθοποιός. Ήμουν ένα κορίτσι 25 χρονών, ήταν η τρίτη μου παράσταση, δεν ήμουν πρωταγωνίστρια, δεν είχα αυτή τη δύναμη στο χώρο, που μπορώ να πω ότι θα μπορούσα να βγω να μιλήσω, φοβόμουν και πίστευα ότι αν έβγαινα να μιλήσω, τα έβαζα με τον Γιώργο Κιμούλη, και έκανα μια κακή αρχή στο θέατρο, μπορεί και να μην ξαναδούλευα. Και εγώ ζούσα από αυτή τη δουλειά τότε, έβγαζα τα χρήματά μου για να ζήσω από αυτή τη δουλειά. Είναι από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής μου, μετά από την συνεργασία μου με αυτόν τον άνθρωπο παντρεύτηκα ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα στις φωνητικές μου χορδές, αναγκαζόμουν για να βγάλω την παράσταση να κάνω ενέσεις κορτιζόνης, για να μπορώ να βρίσκομαι πάνω στη σκηνή και να μιλάω. Έχω δώσει απίστευτα λεφτά σε γιατρούς για να θεραπεύσω τις φωνητικές μου χορδές.

Ήμουν τρομερά ευτυχισμένη για αυτή την παράσταση, όταν άρχισα να κάνω πρόβες. Στις πρόβες όλα πήγαν περίφημα. Όλα ξεκίνησαν τη πρώτη φορά που ανεβήκαμε στη σκηνή. Αυτός ο άνθρωπος με κακοποίησε ψυχικά. Το bullying το οποίο έχω υποστεί αισθάνομαι ότι δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Μετά τη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη, φοβόμουν να ανέβω πάνω στη σκηνή. Πίστευα ότι δεν μπορούσα να ανέβω ξανά πάνω στη σκηνή να παίξω. Την ώρα που έπαιζα με έβριζε χυδαία. Ήμουν πάνω στη σκηνή και ερχόταν από πίσω μου και δε μπορώ να πω στον αέρα αυτά που άκουγα να μου λέει στο αυτί μου… Από την πρώτη στιγμή βγήκα και μίλησα. Δεν ξέρω ακόμα και σήμερα γιατί τα πέρασα όλα αυτά. Ευτυχώς που μετά συνάντησα ανθρώπους που με υποστηρίξανε και με στήριξαν και έμεινα σε αυτόν τον χώρο. Άλλη μια τέτοια συνεργασία να είχα θα τα είχα εγκαταλείψει. Ήταν η πρώτη φορά που δεν κατάφερα να κλείσω τη σεζόν. Ήταν η πρώτη φορά που δεν κατάφερα να βγάλω τη σεζόν. Αναγκάστηκα να κλείσω το θέατρο Σάββατο βράδυ και να πάω στο σπίτι μου.

Στο διάλειμμα της παράστασης φοβόμουν να είμαι στο καμαρίνι μου, πήγαινα στην τουαλέτα και καθόμουν πάνω στη λεκάνη της τουαλέτας μέχρι να περάσει το ένα τέταρτο για να μπορέσω να βγω στην σκηνή. Έκανα την πρεμιέρα και μετά από 10 μέρες έφυγα από την παράσταση», αποκάλυψε η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Προς τιμήν του Λάκη Λαζόπουλου που ήταν τότε καλλιτεχνικός διευθυντής στο θέατρο και δεν με ήξερε, δεν τον ήξερα δεν είναι φίλος μου, μου είπε ότι η ψυχική υγεία μου είναι πάνω από όλα».

SHARE