Ευρυδίκη και Μπομπ Κατσιώνης
Ευρυδίκη και Μπομπ Κατσιώνης/Φωτογραφία: instagram
ΠΑΣΧΑ 2023

Ευρυδίκη και Μπομπ Κατσιώνης κάνουν Πάσχα στα Ζαγοροχώρια


Η Ευρυδίκη και ο σύζυγός της, Μπομπ Κατσιώνης, απολαμβάνουν τις διακοπές τους στα όμορφα Ζαγοροχώρια. 

To ζευγάρι αποφάσισε για Πάσχα να κάνει διακοπές εκτός Αθήνας και οι φωτογραφίες τους στο Instagram τράβηξαν την προσοχή των θαυμαστών τους.

Η Ευρυδίκη και ο Μπομπ Κατσιώνης δημοσίευσαν φωτογραφίες στο Instagram από τις διακοπές τους στα Ζαγοροχώρια, δίνοντας στους διαδικτυακούς του φίλους μια γεύση από το όμορφο μέρος.

Ο τραγουδιστής και ο μουσικός παντρεύτηκαν το 2019 μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, και η νύφη επέλεξε νυφικό του Στέλιου Κουδουνάρη.

Ευρυδίκη και Μπομπ Κατσιώνης κάνουν Πάσχα στα Ζαγοροχώρια

Το Πάσχα είναι μια ιδανική ευκαιρία για να κάνεις διακοπές και η Ευρυδίκη με τον Μπομπ Κατσιώνη αποφάσισαν να επισκεφτούν τα Ζαγοροχώρια. Το ζευγάρι ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram από τις διακοπές του και δείχνει αγαπημένο και χαρούμενο.

«Στα μαγευτικά Ζαγοροχώρια. Απόλυτη ηρεμία και ανυπέρβλητη ομορφιά. Ιδανικός προορισμός για ξεκούραση και ψυχική ανάταση» σημείωσε η Ευρυδίκη στο προφίλ της.

Η Ευρυδίκη έχει μιλήσει στο Bovary.gr για τον σύζυγό της, Μπομπ Κατσιώνη, και έχει δηλώσει χαρακτηριστικά: «Όταν γνώρισα τον Μπόμπ δεν υπήρχαν πρέπει στη σχέση μας. Ζούσαμε την κάθε στιγμή σαν δύο ελεύθεροι, ώριμοι άνθρωποι και ήταν αυτό που έκανε αυτή τη σχέση διαφορετική και ξεχωριστή. Είναι όμορφο να είσαι με έναν άνθρωπο γιατί πραγματικά θέλεις να είσαι μαζί του, να αντιμετωπίζεις τα πάντα με ωριμότητα και να μοιράζεσαι τις σκέψεις, τα θέλω και τα όνειρά σου μαζί του. Να συζητάτε τα πάντα και να συνειδητοποιείς ότι πραγματικά ταιριάζω μαζί του, δεν παρασύρομαι απλώς από το πάθος της στιγμής. Όταν ένας άνθρωπος σου δίνεται ολοκληρωτικά και σε κάνει κάθε μέρα να χαμογελάς είναι υπέροχο. Κάτι που μου έλειπε από τη ζωή μου ήταν το χαμόγελο. Και ας μη μου φαίνεται, γιατί είμαι πάντα χαμογελαστή -αλλά πολλές φορές το μέσα μας είναι αλλιώς. Έλειπε το χαμόγελο μέσα μου και ο Μπομπ ήρθε στη ζωή μου και το έφερε».

SHARE