Γυναίκα σε τρεις φάσεις σου δείχνει το σώμα της με διαφορετικά κιλά
Δημοσιεύει το βάρος που πήρε για να δώσει ένα διαφορετικό μήνυμα/Φωτογραφία: kelseywells/instagram
KELSEY WELLS

Μια fitness blogger μόλις απέδειξε ότι μπορείς να δείχνεις αδύνατη έχοντας περισσότερα κιλά από πριν


Τα κιλά είναι απλά ένας αριθμός. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει η fitness blogger Kelsey Wells  στο Instagram.

Συχνά οι άνθρωποι χάνουν την αυτοπεποίθησή τους όταν βλέπουν τον αριθμό που δείχνει η ζυγαριά τους. Πιστεύουν πως αυτός σχετίζεται με την ομορφιά και το κατά πόσο είναι αποδεκτοί από τους άλλους. Οι εξοντωτικές δίαιτες είναι κακές για την υγεία και το σώμα του καθενός είναι μοναδικό και δεν θα έπρεπε κανείς να το απορρίπτει, μονάχα να φροντίζει και να νοιάζεται γι αυτό. 

Η fitness blogger Kelsey Wells μοιράστηκε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δίνοντας μας έναν πολύ καλό λόγο για να μην ασχοληθούμε ποτέ ξανά με το βάρος του σώματός μας. Αν νομίζατε πως ο αριθμός της ζυγαριάς σας είναι καθοριστικός για την εικόνα του σώματός σας, δεν έχετε παρά να κοιτάξετε τις παρακάτω τρεις φωτογραφίες αυτής της γυναίκας.

Στη φωτογραφία απεικονίζονται τρεις εκδοχές της fitness blogger με χρονολογική σειρά – από αριστερά προς δεξιά: στην πρώτη ζυγίζει 65 κιλά, λίγο μετά τη γέννηση του γιου της, στη δεύτερη έχει φτάσει τα 55 κιλά και στην τρίτη είναι 63 κιλά.

Στην τρίτη φωτογραφία, όπου φαίνεται πιο αδύνατη και με λιγότερο λίπος, η ίδια αναφέρει ότι έχει πάρει 8 κιλά και ανέβηκε δύο νούμερα στο παντελόνι. «Μην αφήνετε τη ζυγαριά να καθορίζει την ψυχολογία σας», τονίζει η Kelsey Wells. Στα 63 κιλά είναι εμφανώς πιο γυμνασμένη, με μυώδη γράμμωση, από όσο φαίνεται στα 55 κιλά.

Αυτό που θέλει να εξηγήσει είναι ότι παρ’ όλο που στην τελευταία φωτογραφία έχει κερδίσει βάρος και είναι 63 κιλά, το σώμα της είναι πιο ωραίο από ποτέ. Δεν είναι τα κιλά πάντοτε που προσδιορίζουν πόσο όμορφο ή υγιές είναι ένα σώμα, αλλά η σωστή διατροφή και η άσκηση.

https://www.instagram.com/p/B32sWRsgpcs/

Η Kelsey ξεκίνησε το πρόγραμμα γυμναστικής της Kayla Itsines, λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού της με στόχο να φτάσει τα 55 κιλά και να χωρέσει ξανά στο skinny παντελόνι της. Τελικά, κέρδισε επιπλέον 8 κιλά μυϊκού ιστού και τώρα φοράει παντελόνι δύο νούμερα μεγαλύτερο.

https://www.instagram.com/p/BJL1XZ7gB2i/?utm_source=ig_embed
SHARE