Φωτιστικό δαπέδου
Φωτιστικό δαπέδου /Φωτογραφία: IKEA
IKEA

Το φωτιστικό δαπέδου από τα IKEA που δίνει ρετρό design στον χώρο


Η άνοιξη είναι η κατάλληλη εποχή για να ανανεώσουμε τον χώρο μας και να απομακρύνουμε ότι δεν μας αρέσει και δεν θέλουμε.

Από το παραμικρό διακοσμητικό αντικείμενο, μέχρι ολόκληρα έπιπλα. Θέλουμε έναν αέρα ανανέωσης τόσο στη ζωή μας όσο στο σπίτι μας.

Η διακόσμηση παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο, ακριβώς όπως και ο φωτισμός. Είναι τα στοιχεία που δίνουν το προσωπικό μας τόνο σε έναν χώρο, τον κάνουν πιο όμορφο αλλά και πρακτικό.

Τα φωτιστικά έχουν μετατραπεί πλέον από χρηστικά αντικείμενα σε κομψά και στιλάτα deco items. Μπορείς να βρεις μια μεγάλη γκάμα, σε μέγεθος, σχήμα, χρώμα αλλά και στιλ, κάτι που να ταιριάζει σε σένα και στο προσωπικό σου ύφος.

Στα IKEA -όπου μπορείς να βρεις κυριολεκτικά τα πάντα- ανακαλύψαμε ένα φωτιστικό που συνδυάζει ό,τι χρειαζόμαστε: Λειτουργικότητα και απαράμιλλο design.

Πρόκειται για ένα φωτιστικό δαπέδου με τρία μαύρα, μεταλλικά πόδια που μοιάζει με τρίποδο. Το καπέλο είναι από ελαστικό ύφασμα σε τιρκουάζ χρώμα και έχει ένα πολύ ιδιαίτερο σχήμα.

IKEA
IKEA

Αποπνέει μοναδικό, ρετρό design ενώ διαχέει ένα διακριτικό, γλυκό και ατμοσφαιρικό φως στον χώρο.

Είναι ιδανικό για να το τοποθετήσεις στο σαλόνι σου, δίπλα από τον καναπέ, δίνοντας ένα extra stylish στοιχείο στον χώρο. Μπορείς να το τοποθετήσεις, ακόμη, στο χολ ή και στο υπνοδωμάτιο.

IKEA
IKEA

Μάλιστα, είναι σούπερ οικονομικό καθώς κοστίζει μόλις 29,99 ευρώ.

SHARE