Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι
Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι/Φωτογραφία: ΑP images
04|09|2023 10:05
SHARE
ΧΑΡΙ ΚΑΙ ΜΕΓΚΑΝ

Οι νέες φωτό από την έπαυλη των 11 εκ. δολαρίων του Χάρι και της Μέγκαν -Το ρουστίκ γραφείο με το χρυσό τηλεσκόπιο


Από ένα πολυτελές κρεβάτι για σκύλους μέχρι ένα χρυσό τηλεσκόπιο και μια αφίσα «ύμνος για την Καλιφόρνια», ο πρίγκιπας Χάρι έδωσε στους θαυμαστές του μια ακόμη γεύση από το σπίτι του με τη Μέγκαν Μαρκλ στο νέο του ντοκιμαντέρ.

Στο The Heart of Invictus, το οποίο κυκλοφόρησε στις 30 Αυγούστου στο Netflix, οι φαν είχαν την ευκαιρία να δουν το ρουστίκ γραφείο του πρίγκιπα Χάρι με ένα statement φυτό, ένα γιγαντιαίο χαλί από γιούτα και μια σειρά από διακοσμητικές λεπτομέρειες.

Ίσως στο πιο χαρακτηριστικό για τον τρόπο ζωής τους, στο γραφείο του Χάρι είναι ένα υπερμεγέθες μπουκάλι νερού καθώς και ένας φορητός υπολογιστής Apple, όλα πάνω σε ένα ρουστίκ τραπέζι.

Οι λεπτομέρειες από το σπίτι του Χάρι και της Μέγκαν

Ενας πίνακας με μια αρκούδα

Η αρκούδα είναι ακόμα εδώ! Ο πρίγκιπας Χάρι βιντεοσκοπήθηκε μπροστά από μια ένα πίνακα με τίτλο «Σ' αγαπώ, Καλιφόρνια», ο οποίος εντοπίστηκε για πρώτη φορά σε μια συνάντηση Zoom που είχε η δούκισσα του Σάσεξ τον Σεπτέμβριο του 2020.

Σχεδόν τρία χρόνια μετά, ο πίνακας με την αρκούδα που κρατάει ένα πανό της Καλιφόρνιας, εξακολουθεί να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο τζάκι.

Τηλεσκόπιο αντίκα

Στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται ότι αρέσουν οι νύχτες με αστέρια καθώς στο γραφείο του υπάρχει ένα τηλεσκόπιο από χρυσό και ξύλο.

Το χρυσοποίκιλτο κομμάτι, που φαίνεται να είναι μια νέα προσθήκη στο γραφείο του ζευγαριού, υποδηλώνει ότι ο Χάρι και η Μέγκαν είναι ρομαντικοί τύπου και παρατηρούν τα αστέρια.

Το χρυσό τηλεσκόπιο, θα μπορούσε προφανώς να είναι καθαρά διακοσμητικό, αλλά η θέση του στη γωνία του δωματίου, κοντά στο παράθυρο, υποδηλώνει ότι είναι έτοιμο για χρήση.

Υπερμεγέθη μπουκάλια νερού

Δεδομένου ότι μία από τις πρώτες λέξεις του γιου του πρίγκιπα Χάρι, του Αρτσι, ήταν «ενυδατώνω», είναι λογικό ο δούκας του Σάσεξ να έχει ένα μεγάλο μπουκάλι νερό στο γραφείο του.

Δεδομένου ότι μία από τις πρώτες λέξεις του γιου του πρίγκιπα Χάρι, του Archie, ήταν "ενυδατώνω", είναι λογικό ο δούκας του Σάσεξ να έχει ένα μεγάλο μπουκάλι νερό στο γραφείο του. Μάλιστα στην άκρη του μεγάλου γραφείου βρίσκονται όχι ένα, αλλά δύο ψηλά γυάλινα μπουκάλια με ανοιγόμενα καπάκια.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της εκρηκτικής συνέντευξης της Μέγκαν και του Χάρι στην Oprah Winfrey τον Μάρτιο του 2021, η Μέγκαν είπε ότι η νέα αγαπημένη λέξη του φλύαρου γιου τους ήταν «ενυδατώνω», μια εβδομάδα αφότου ο μπαμπάς του δήλωσε στο Late Late Show του James Cordon ότι η πρώτη λέξη του Αρτσι παραδόξως ήταν «κροκόδειλος».

Φυτά εσωτερικού χώρου

Στη διακόσμηση του δωματίου συμβάλλει ένα μεγάλο φυτό εσωτερικού χώρου, το οποίο έχει τοποθετηθεί κοντά σε δύο από τα παράθυρα του γραφείου για να εκμεταλλεύεται το φως.

Δεδομένου ότι το φως εισέρχεται στο δωμάτιο όπου ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν τακτικά τις συζητήσεις τους για το Zoom, αυτό είναι το ιδανικό μέρος για ένα φυτό εσωτερικού χώρου.

Μια άλλη νέα προσθήκη στο γραφείο τους φαίνεται να είναι ένα πανύψηλο φυτό εσωτερικού χώρου που φτάνει μέχρι το ταβάνι.

Πολυτελές κρεβάτι σκύλου

Πίσω από το κρεβάτι του Χάρι υπάρχει ένα πολυτελές κρεβάτι σκύλου για τα αγαπημένα τους κατοικίδια. Το ζευγάρι μοιράζεται τα μπιγκέιλ Μία και Γκάι και το μαύρο λαμπραντόρ Πούλα.

Η πολυτέλεια περισσεύει στην κατοικία του Χάρι και της Μέγκαν στην Καλιφόρνια, και τα κουτάβια τους δεν αποτελούν εξαίρεση.

Πίσω από το κρεβάτι του Χάρι βρίσκεται ένα πολυτελές κρεβάτι σκύλου για τα αγαπημένα τους κατοικίδια.

Το ζευγάρι μοιράζεται τα μπεγκάλια Mia και Guy, και το μαύρο λαμπραντόρ Pula.

Ο Χάρι δήλωσε στα βραβεία WellChild Awards του 2022: «Οι τρεις τους κυνηγούν σκίουρους και προκαλούν κάθε είδους προβλήματα κάθε μέρα. Αλλά είναι επίσης συναισθηματικά σκυλιά που παρέχουν 100% συναισθηματική υποστήριξη».

SHARE